Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Στάη δεν πάει MEGA

Η Στάη δεν πάει MEGA

Τον τελευταίο καιρό υπήρξε έντονη φημολογία πως η Έλλη Στάη συζητά με το MEGA για να συνεργαστεί με το κανάλι της Μεσογείων, αναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και το σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Το σενάριο αυτό είναι όντως αληθές, καθώς, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, τον τελευταίο καιρό γίνεται προσπάθεια από τα στελέχη του σταθμού να ανεβάσουν τις τηλεθεάσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου και δικαιολογημένα θεώρησαν ότι η παρουσία της γνωστής δημοσιογράφου θα βοηθήσει σε αυτό.

Η πρόταση αυτή λοιπόν είχε τεθεί από τον Γιώργο Μπόμπολα σε συνεδρίαση των μετόχων και όλα έδειχναν πως η Έλλη Στάη θα συνεργαστεί με το MEGA. Την περασμένη Τρίτη όμως, στην τελευταία συνεδρίαση των μετόχων υπήρξε αντίδραση από τη μεριά του Σταύρου Ψυχάρη και η συνεργασία «πάγωσε».

Η αντίδραση δε του Σταύρου Ψυχάρη θεωρείται ως κίνηση στήριξης στο πρόσωπο του Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά και της Όλγας Τρέμη που παραμένει στο MEGA, αλλά χωρίς να έχει ενεργή θέση.

Φαίνεται λοιπόν ότι η έλευση της Έλλης Στάη στο κανάλι της Μεσογείων θα ανέτρεπε τις ισορροπίες και τα δεδομένα και έτσι αποφάσισαν να μην πραγματοποιηθεί η συνεργασία. Ωστόσο, δεν αποκλείεται αν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού συνεχίσει να έχει την ίδια πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, η πρόταση συνεργασίας να πέσει ξανά στο τραπέζι των μετόχων.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε