Τετάρτη, 22 Μαΐ
28oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χρύσας Ρώπα

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χρύσας Ρώπα

Μας έχει χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου μέσα από τους ρόλους που έχει ερμηνεύσει. Ωστόσο στις συνεντεύξεις που δίνει η Χρύσα Ρώπα λέει πάντα την άποψή της χωρίς να προσπαθεί να… στρογγυλοποιήσει τα λόγια της για να γίνει αρεστή.

Κι αυτή τη φορά λοιπόν μιλά αληθινά, έστω κι αν αποκαλύπτει άγνωστα στοιχεία από την προσωπική ζωή της. Στην εκπομπή «Join Us» που θα μεταδοθεί την Κυριακή η Χρύσα Ρώπα εξομολογείται στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου πως «Πάντα είχα ένα κόμπλεξ ότι δεν με θέλουν πολύ επειδή ήμουν υιοθετημένο παιδί. Έχοντας όλο αυτό το κόμπλεξ είχα υποτιμήσει και τον εαυτό μου. Δεν το ήξερα όμως, δεν περπατούσα πάντα έτσι. Τώρα καταλαβαίνω. Αν μου έδειχνε κάποιος ότι δεν θέλω ούτε να μου τηλεφωνεί, ούτε να σου μιλάει, σήμαινε κάτι. Τώρα σκέφτομαι “εσύ χάνεις που δεν θέλεις, εγώ είμαι ο θησαυρός”». Είναι τόσο απλό όσο το λέω».

Με το ίδιο θάρρος και χωρίς να μιλήσει για… καριέρες στο εξωτερικό εξομολογείται στην κάμερα της εκπομπής και το πώς αντιμετωπίζει τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, λέγοντας πως «Όταν δεν έχω κάποια επαγγελματική πρόταση εδώ, τα μαζεύω και πάω στο “χωριό” μου που είναι το Παρίσι όπου μπορώ να ανταπεξέλθω στο βιοποριστικό μου με μεγάλη ευκολία δίνοντας μαθήματα υποκριτικής. Σε Έλληνες και Γάλλους. Έχω ένα σπίτι 30 τμ». Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ή μάλλον «κατάθεση ψυχής» της σπουδαίας ηθοποιού στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την εκπομπή «Join Us» του ΣΚΑΪ που θα δούμε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε