Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ταινία του γιου της Νικολούλη στο Λος Άντζελες

Η ταινία του γιου της Νικολούλη στο Λος Άντζελες

Σήμερα το βράδυ θα ρίξει «Φως στο τούνελ» για ακόμα μία βδομάδα, μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA.

Εκτός όμως, από τις δικές της επαγγελματικές επιτυχίες, η Αγγελική Νικολούλη έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη και για τις επιτυχίες του γιου της, Κωνσταντίνου Μουσούλη. Έχοντας σπουδάσει σκηνοθεσία και σενάριο στην Αγγλία και στην Αμερική, τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος ζει στην Αμερική έχοντας δημιουργήσει και δική του εταιρεία παραγωγής ταινιών.

Αυτές τις μέρες λοιπόν, στο πλαίσιο του «Los Angeles Greek Film Festival» που διεξάγεται στο Hollywood ο Κωνσταντίνος παρουσιάζει την ταινία μικρού μήκους που έχει κάνει με τίτλο «Birthday Surprise» και πρωταγωνιστές τον Χρήστο Βασιλόπουλο και την Τέτυ Καλαφάτη. Η ιστορία της ταινίας αναφέρεται σε ένα ισχυρό αφεντικό της μαφίας που γίνεται υποχείριο μιας μοιραίας γυναίκας που έχει ένα περίεργο μυστικό. Ο σκηνοθέτης δίνει έμφαση στη μαυρόασπρη εικόνα αποτυπώνοντας έντεχνα τη «σκοτεινή» υπόθεση της ταινίας, δημιουργώντας με αισθητική την ανάλογη ατμόσφαιρα. 

Να σημειωθεί ότι το «Los Angeles Greek Film Festival» είναι πολύ σημαντική διοργάνωση και σημειώνει τα βλέμματα πολλών ανθρώπων από το χώρο της παγκόσμιας κινηματογραφίας. Είναι λογικό λοιπόν που ο Κωνσταντίνος Μουσούλης αισθάνεται χαρούμενος που η μικρού μήκους ταινία του θα προβληθεί σε αυτό, αλλά και πολύ λογικό επίσης που η μητέρα του Αγγελική Νικολούλη νιώθει περήφανη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε