Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε πρεμιέρα από «την πληγωμένη καρδιά της Ελλάδας, την Θεσσαλία»

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε πρεμιέρα από «την πληγωμένη καρδιά της Ελλάδας, την Θεσσαλία»

Μια διαφορετική πρεμιέρα για την εκπομπή Tlive και την Τατιάνα Στεφανίδου. Μια πρεμιέρα από τις περιοχές που σάρωσε η κακοκαιρία Daniel.

«Επιλέξαμε να βρεθούμε εδώ και να κάνουμε με το Tlive μία διαφορετική έναρξη σεζόν, να ακούσουμε, να καταγράψουμε και να δούμε κυρίως τα προβλήματά τους από κοντά», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στην έναρξη της εκπομπής.

«Καλησπέρα σας κυρίες σας και κύριοι από την πληγωμένη καρδιά της Ελλάδας την Θεσσαλία. Επιλέξαμε να βρεθούμε εδώ και να κάνουμε με το Tlive μία διαφορετική έναρξη σεζόν, να ακούσουμε, να καταγράψουμε και να δούμε κυρίως τα προβλήματά τους από κοντά.

Πιστεύω ότι κι εμείς οι δημοσιογράφοι, που μας έχετε συνηθίσει στο στούντιο και κάποιοι μας λένε δημοσιογράφους του λευκού κολάρου, είναι καλό πολλές φορές να βουτάμε τα πόδια μας στη λάσπη και να βλέπουμε από κοντά τα προβλήματα του κόσμου.

 

Πιστέψτε με είναι αλλιώς να σα περιγράφουν και να τα βλέπεις από την τηλεόραση και αλλιώς να τα ζεις από κοντά» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου από το χωριό Κοσκινάς.

Media Τελευταίες ειδήσεις