Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η “ταχυδρόμος” βρήκε το… Σπαθί της!

Η “ταχυδρόμος” βρήκε το… Σπαθί της!

Απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά η Ιωάννα Κανελλοπούλου που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η “ταχυδρόμος” από τις εκπομπές “Έχεις γράμμα” και”Πάμε πακέτο” στον ALPHA, φαίνεται πως περνά πολύ καλά και μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Αν και την προηγούμενη σεζόν δεν έδωσε μάχη μέσα από κάποια τηλεοπτική εκπομπή, φαίνεται ότι βρήκε το… σπαθί που την κάνει να κερδίζει και να περνά καλά, αφού μαζί με το σύζυγό της, το σκηνοθέτη Νίκο Χατζηαγγελή, η Ιωάννα έχουν ανοίξει ένα ωραίο beach bar στην περιοχή Σπαθί, στην πανέμορφη Τζια.

Αν και η Ιωάννα κάνει επαφές με τηλεοπτικό κανάλια για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Τζιά, συνδυάζοντας τις διακοπές με τη δουλειά, στην οικογενειακή τους επιχείρηση. Έτσι όσοι βρεθούν στο πανέμορφο νησί που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα απολαμβάνουν τις υπέροχες παραλίες του, ενώ όσοι επιλέξουν το Σπαθί απολαμβάνουν και το σέρβις από το beach bar του Νίκου και της Ιωάννας.


Την ερχόμενη Κυριακή μάλιστα, στις 10 Αυγούστου, που έχει πανσέληνο αποφάσισαν να κάνουν κι ένα μουσικό πάρτι. Έτσι στην υπέροχη παραλία Θα βρεθεί ο Γιάννης Σαββιδάκης που με φόντο το ολόγιομο φεγγάρι πάνω από το Σπαθί θα τραγουδήσει δικά του, αλλά και πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια. Κι είναι σίγουρο ότι αυτή τη φορά η “ταχυδρόμος” θα… φέρει μία υπέροχη βραδιά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε