Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Τζούλια Ρόμπερτς αποκαλύπτει: «Δεν έχω έρθει ποτέ στην Ελλάδα»!

Η Τζούλια Ρόμπερτς αποκαλύπτει: «Δεν έχω έρθει ποτέ στην Ελλάδα»!

Είναι μία από τις διασημότερες ηθοποιούς και έχει κερδίσει Χρυσές Σφαίρες και βραβείο Όσκαρ.

Το να πάρεις συνέντευξη από τη Τζούλια Ρόμπερτς δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, καθώς πρέπει να περάσεις δια… γραμματέων και μάνατζερ. Σε λίγες μέρες όμως, μπορείτε να παρακολουθήσετε μία αποκαλυπτική συνέντευξη της διάσημης ηθοποιού μέσα από «Το πρωινό» που παρουσιάζουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και συνάντησε τους συντελεστές της ταινίας «Αύγουστος», που κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2014 και στην οποία πρωταγωνιστούν οι: Τζούλια Ρόμπερτς, Μέριλ Στριπ, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Άμπιγκαϊλ Μπρέσλιν και Τζούλιετ Λούις.


Ο δημοσιογράφος λοιπόν μίλησε με την Τζούλια Ρόμπερτς που του είπε πολλά, όπως για το πόσο θαυμάζει τη Μέριλ Στριπ και το πόσο αψεγάδιαστη βρίσκει την ερμηνεία της και σε αυτή την ταινία, ενώ μάλιστα αναφέρεται και στη δυσκολία που αντιμετώπισε όταν για τις ανάγκες του σεναρίου έπρεπε να χειροδικήσει πάνω της! Εκτός όμως, από την ταινία η Τζούλια Ρόμπερτς μιλά και για πολλά ακόμα, όπως για το πού οφείλει το χαρακτηριστικό χαμόγελό της, πόσο την έχει βοηθήσει αυτό στην καριέρα της, αλλά και στην προσωπική ζωή της, ενώ δηλώνει ότι είναι πολύ ευτυχισμένη στο γάμο της. Όταν μάλιστα ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος την ρωτά αν πράγματι είχε κάνει γαμήλιο ταξίδι στη χώρα μας, η διάσημη ηθοποιός τονίζει πως «Όχι, δεν έχω έρθει ποτέ στην Ελλάδα», βάζοντας τέλος στις φήμες που ήθελαν ακόμα και να αγοράζει σπίτι στην Πάτμο.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μπορείτε να παρακολουθήσετε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, στις 30 Δεκεμβρίου. Και λίγες μέρες μετά, από την 1η Ιανουαρίου μπορείτε να απολαύσετε την ταινία «Αύγουστος» που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε