Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει τι συνέβη και δεν πήγε ως γκεστ στο GNTM

Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει τι συνέβη και δεν πήγε ως γκεστ στο GNTM

«Περίμενα ότι θα υπήρχα στο πλάνο τους, δεν έγινε, τελείωσε», λέει η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη, όπου αποκάλυψε και γιατί δεν την είδαμε να κάνει γκεστ στο φετινό GNTM.

Γιατί λοιπόν δεν σε είδαμε ποτέ ως guest στο GNTM;

Γιατί με κάλεσαν Παρασκευή για Δευτέρα. Με το DWTS την Κυριακή και άλλες δουλειές προγραμματισμένες στο ενδιάμεσο, δεν μπορούσα να προλάβω τελευταία στιγμή. Δεν έγινε εγκαίρως η πρόσκληση, δεν πειράζει. Περίμενα ότι θα υπήρχα στο πλάνο τους, δεν έγινε, τελείωσε.

Ισχύει ότι εσύ είχες προτείνει την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου;

Όταν ξεκίνησε το GNTM, είχα κάνει προτάσεις για διάφορα μοντέλα που ζουν στο εξωτερικό: τη Νάσια Μυλωνά που ζούσε στο Μιλάνο, την Ισμήνη που ήταν στο Λος Άντζελες, άλλα κορίτσια που μένουν στο Λονδίνο. Μου είπαν ότι δεν ήθελαν να φέρουν κάποιον από το εξωτερικό. Η Ηλιάνα (σ.σ. Παπαγεωργίου) ήταν ήδη εδώ τότε. Τη βρήκε το κανάλι, τους άρεσε και όντως ήταν πολύ καλή σε αυτό που έκανε.

Την επόμενη χρονιά που έγινε η αλλαγή δεν μπορούσαν να τις φέρουν λόγω Covid. Όταν σταμάτησα από το GNTM, ούτε έκανα κάποια πρόταση ούτε μου ζητήθηκε. Αυτό που θέλω να πω εδώ είναι ότι είμαι πολύ περήφανη για τον Γιώργο Καράβα. Ήταν εκπληκτικός στην παρουσίαση του τελικού. He is a natura.

Εμένα θα μου άρεσε πολύ ο Γιώργος Καράβας και ως κριτής του χρόνου, όπως και η Βίκυ Κουλιανού.

Αυτό το format έχει πολύ ψωμί, αλλά θεωρώ ότι θέλει λίγη ξεκούραση. Πόσα μοντέλα να έχει αυτή η χώρα; Να δώσουν στα νέα κορίτσια ένα-δυο χρόνια να βγουν.

Βέβαια παίζει ήδη το τρέιλερ του GNTM 5.

Μπορεί να τους βγήκε ωραίο. Επειδή πολλοί τα μπερδεύουν, αυτή είναι η δική μου άποψη, όχι του καναλιού. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Το κανάλι αποφασίζει.

Media Τελευταίες ειδήσεις