Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Ζέτα στο μπάνιο και η Τζένη… στο ξυράφι!

Η Ζέτα στο μπάνιο και η Τζένη… στο ξυράφι!

Με τρέιλερ το MEGA ενημερώνει για τις καινούργιες εκπομπές που ξεκινά μέσα στον Μάρτιο.

Έτσι, βλέπουμε λοιπόν τη Ζέτα Μακρυπούλια μέσα από τη μπανιέρα και… αφρισμένη από τη σαπουνάδα να τραγουδά «Mega Mou» και «Just the two of us», προφανώς για να… αφρίσουν οι απέναντι, του ΑΝΤ1, για τη μεταγραφή της στο κανάλι της Μεσογείων.

Σε πιο… ονειρικό ύφος, η Σμαράγδα Καρύδη λέει «Mega Mou» και με το τρέιλερ το κανάλι ενημερώνει ότι μέσα στον Μάρτιο θα ξεκινήσει το «Celebrity game night», όπου η ηθοποιός θα δοκιμαστεί και ως παρουσιάστρια.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει να προβάλλεται και το τρέιλερ με τους ηθοποιούς της αμερικάνικης δημοφιλούς σειράς «Modern Family» που θα αποδοθεί στη χώρα μας με τους Αντώνη Καφετζόπουλο,  Κλέλια Ρένεση, Ζέτα Δούκα, Κώστα Κόκλα, Δημήτρη Μακαλιά, και Γιώργο Τζαβάρα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Παράλληλα όμως, στο πλαίσιο της καμπάνιας του το MEGA θα προβάλλει και τρέιλερ για το «Πρωινό Mou», στο οποίο η Τζένη Μπαλατσινού ξυρίζει τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Μπορεί βέβαια στο κανάλι της Μεσογείων να μην έβαλαν τον παρουσιαστή τους… να κόψει το μουστάκι που δεν είχε, αλλά, όπως είδαμε, έβαλαν τη Ζέτα στη μπανιέρα! Στο σύγχρονο τηλεοπτικό τοπίο η φράση «για χάρη της θα ξυρίσεις και το μουστάκι» έγινε «για χάρη Mou θα μπεις στη μπανιέρα»! Πάντως και για τα δύο χρειάστηκε αφρός, είτε ξυρίσματος, είτε για μπάνιο! Το θέμα βέβαια είναι να μην μείνουμε στους… αφρούς και στα καλοστημένα τρέιλερ, αλλά να υπάρξει και καλή συνέχεια! Ίδωμεν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε