Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ίαν Στρατής: Μου είχε γίνει πρόταση για Eurovision αλλά δε μου άρεσε το τραγούδι

Ίαν Στρατής: Μου είχε γίνει πρόταση για Eurovision αλλά δε μου άρεσε το τραγούδι
NDPPHOTO

Ο Ίαν Στρατής σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Mega, είπε τη γνώμη του για το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι και αποκάλυψε πως του είχε γίνει και του ίδιου πρόταση να συμμετάσχει στην Eurovision, στο παρελθόν, αλλά αρνήθηκε. 

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», βρέθηκε στα παρασκήνια του Just the 2 of Us και συνάντησε όσους συμμετέχουν. Ο Ίαν Στρατής και η Πηνελήπη Αναστασοπούλου απάντησαν για το αν τους άρεσε το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Ζάττι για την φετινή Eurovision 2024.

«Δε θα έβαζα να ακούσω το τραγούδι της Σάττι αλλά για τη Eurovision είναι καλό. Θα πήγαινα Eurovision με το κατάλληλο τραγούδι και τους κατάλληλους συνεργάτες. Μου είχε γίνει πρόταση αλλά δεν ήταν ο καιρός μου και δε μου άρεσε το τραγούδι», είπε ο γνωστό τραγουδιστής.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε: «Ούτε εμένα νου αρέσει αυτή η μουσική, αλλά το τραγούδι της Σάττι είναι καλύτερο από άλλα του είδους του. Η Μαρίνα είναι ένα υπερταλαντούχο κορίτσι που ό,τι κάνει, το κάνει ωραία. Έχει ταυτότητα και όλο αυτό μου κάνει για την Eurovision».

Ο Γιάννης Καπετάνιος που συμμετέχει στο J2US είπε: «Αυτό το Σάββατο θα δείτε τι σας περιμένει πάλι. Αυτό που με διακρίνει είναι ο αυθορμητισμός μου. Αν με βάλεις σε ‘’κονσέρβα’’ έχασες. Πρέπει να με αφήσεις ‘’αμολητό’’ να καλπάσω. Πιστεύω πως τώρα θα χτυπήσει χαρμόσυνα η καμπάνα για να κλάνω τηλεόραση. Μέχρι το Πάσχα θα ξέρουμε».

Ο Γιώργος Δρουμαλιάς μίλησε για το «Γηροκομείο» και τον Ηλία Ψινάκη.

«Το ‘’Γηροκομείο’’ είχε παρουσιαστεί στο MEGA για κάποια επεισόδια. Αν το ξαναζητήσουν από άλλο κανάλι, θα το κάνει μ χαρά ο Ηλίας Ψινάκης. Χάρηκα πολύ που θα μου γράψει τραγούδι η Εύη Δρούτσα, είναι μεγάλη τιμή, δεν το φανταζόμουν ποτέ».

Ενώ ο Θανάσης Πάτρας είπε: «Είμαστε πανέτοιμοι για το 5ο live. Οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν γίνονται πριν το Πάσχα. Κάποιοι μπορεί να έχουν αποφασίσει και κάποιοι να έχουν υπογράψει και να μην θέλουν να το ανακοινώσουν. Οι φημολογίες είναι πάντα φημολογίες και καλώς υπάρχουν. Αλλά δεν βλέπω τον λόγο να σχολιάσω.

Έχω κάνει πολύ ζωντανό στην τηλεόραση και πιστεύω πως υπάρχουν πράγματα που μπορώ να παρουσιάσω. Είμαστε χρόνια στη δουλειά, κάποιο αποτύπωμα θα υπάρχει. Μπορεί κάποιος να σκεφτεί να με δοκιμάσει για μία εκπομπή. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε καλά την φάρμα».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις