Δευτέρα, 20 Μαΐ
27oC Αθήνα

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Αλευρά – Καλούτα: Ξεχνούσες την Eurovision και έλεγες «Θεέ μου, τι θα πούνε στο επόμενο on»

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Αλευρά – Καλούτα: Ξεχνούσες την Eurovision και έλεγες «Θεέ μου, τι θα πούνε στο επόμενο on»
Φωτογραφία NDP

“Αυτό που ήταν το χειρότερο όλων ήταν ότι πιστεύω πως ποτέ δεν είχαμε μια χειρότερη παρουσίαση όσον αφορά του Έλληνες που το παρουσίαζαν” δήλωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σχολίασε με καυστικό τρόπο την μετάδοση του Α’ ημιτελικού της Eurovision από τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι απίστευτο αυτό που είδα! Όλα σχεδόν τα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού ήταν ασήμαντα αλλά όχι και ο τρόπος που παρουσιάστηκαν.

Η εικόνας τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, υπερτερούσε του ίδιου του τραγουδιού. Αυτό που ήταν το χειρότερο όλων ήταν ότι πιστεύω πως ποτέ δεν είχαμε μια χειρότερη παρουσίαση όσον αφορά του Έλληνες που το παρουσίαζαν.

Ο μεν Θανάσης Αλευράς που είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος πάνω στη σκηνή, ο οποίος χωρίς τη βοήθεια του προσώπου του, των χεριών του, του σώματος του, του νούμερου ή του έργου που παίζει, φάνηκε ότι δεν είναι από τους ανθρώπους που θα μπορούσε να κρατηθεί στον αέρα. Εκτός κι αν δεν τον είχαν προετοιμάσει σωστά».

«Ο Ζερόμ Καλούτα είναι κάποιος ο οποίος ήταν πολύ καλός στον Κραουνάκη. Τώρα, γιατί η ΕΡΤ του έχει δώσει εκπομπή να γυρίζει την Ελλάδα και να αστειεύεται με ηλικιωμένους επαρχιώτες…

Δεν έχω καταλάβει γιατί τον έβαλε εκεί… Όλο αυτό ήταν τόσο αρνητικό που από ένα σημείο και μετά ξεχνούσες την Eurovision και έλεγες: Θεέ μου, πως θα είναι στο επόμενο on και τι θα πουν».

«Από το λίγο που είδα στην πρόβα της Μαρίνας Σάττι, δεν μου άρεσε ούτε το τραγούδι. Αισθάνθηκα, όταν το είδα και όταν το άκουσα, σαν να έβλεπα το πρώτο «Γάμος αλά Ελληνικά» της Βαρντάλος.

Το βιντεοκλίπ ήταν η Ελλάδα μέσα από τα μάτια ενός λαϊκού τύπου ή ενός ξένου που έρχεται να κάνει διακοπές και βλέπει τα πράγματα λίγο θαμπά» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στην καθημερινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις