Δευτέρα, 20 Μαΐ
28oC Αθήνα

Ιλάειρα Ζήση: «Το μωράκι μας είναι αγγελάκι στον ουρανό» – Δάκρυσε μιλώντας για την απώλειά της

Ιλάειρα Ζήση: «Το μωράκι μας είναι αγγελάκι στον ουρανό» – Δάκρυσε μιλώντας για την απώλειά της

Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν σήμερα (29.04.2023) καλεσμένοι στην εκπομπή «Open Weekend» και μίλησαν για την απώλεια που τους βύθισε στο πένθος. 

«Στην αρχή ήταν δύσκολο να το δεχτούμε. Κλαίγαμε, αλλά μετά από όλες αυτές τις ιστορίες που διάβαζα κι ήταν χιλιάδες. Από αυτό που έχει περάσει ο κόσμος και τα ζευγάρια, παίρνω δύναμη. Το πιο όμορφο μήνυμα ήταν ότι το μωράκι μας είναι αγγελάκι στον ουρανό και μας προσέχει κι ότι μία τέτοια αγάπη θέλει έναν φύλακα άγγελο» είπε δακρυσμένη η Ιλάειρα Ζήση, έχοντας στο πλευρό της τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. 

«Εγώ στο μόνο που θέλουμε να σταθούμε σε αυτές τις δύσκολες ώρες που μαθαίνεις μία τόσο δυσάρεστη είδηση που σου ανατρέπει τα πάντα και μαυρίζουν όλα τα πρώτα λεπτά μέχρι να μπορέσεις να το επεξεργαστείς, είναι η πρώτη αντίδραση της Ιλάειρας, που αξίζει να το πω για να στείλω ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες που το περνούν αυτό. Θυμάμαι που έκλαιγε κι ούρλιαζε επάνω στην καρέκλα κι έλεγε τι έκανα λάθος και που έφταιξα», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Επειδή το επεξεργαστήκαμε πάρα πολύ και περιμένουμε τα αποτελέσματα από μέρα σε μέρα για το τι έφταιξε, είναι ένα τυχαίο συμβάν. Δεν φταίει η μητέρα γιατί είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Πολλά ζευγάρια απομακρύνονται μετά από κάτι τέτοια», συμπλήρωσε. 

Οι δηλώσεις της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου: 

Media Τελευταίες ειδήσεις