Τετάρτη, 17 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηλίας Μαμαλάκης: Δεν λέω ποτέ το όνομά μου για να έχω ειδική μεταχείριση

Ηλίας Μαμαλάκης: Δεν λέω ποτέ το όνομά μου για να έχω ειδική μεταχείριση

“Έγινε και ένα περιστατικό, ένας μικρός σαματάς που στεναχωρέθηκα πάρα πολύ” πρόδωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε πρόσφατα με την υγεία του, ο Ηλίας Μαμαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στη Χριστιάνα Κοχλατζή και την κάμερα του Happy Day όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην απώλεια των κιλών που πέτυχε πριν από πολλά χρόνια, την αποχή από την τηλεόραση αλλά και ένα περιστατικό σε εστιατόριο που τον στεναχώρησε ιδιαίτερα.

«Το 2007 έκανα γαστρικό bypass. Ήμουν 132 κιλά, έχασα τα 54 και ξαναπήρα τα 10. Το 2019 φιλοξενήθηκα σε μία κλινική της Γερμανίας για 11 ημέρες, όπου έκανα διαλειμματική νηστεία και έχασα 10 κιλά. Μόλις ανέβηκα στο αεροπλάνο σέρβιραν μεξικάνικες τορτίγες… ξεχάστηκαν όλα» αποκαλύπτει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Υπάρχει περίπτωση να τον δούμε σύντομα σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή; Ο ίδιος ξεκαθαρίζει: «Η τηλεόραση κατά πάσα πιθανότητα έχει τελειώσει για μένα.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από την τελευταία μου εκπομπή. Αν ήταν να επιστρέψω, θα είχα επιτρέψει. Θα μπορούσα να επιστρέψω σε άλλο ρόλο: ως κριτής ή ως σύμβουλος».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης κάνει μία ιδιαίτερη νύξη και στο περιστατικό που του συνέβη σε γνωστό εστιατόριο, η δημοσιοποίηση του οποίου τον στεναχώρησε αρκετά.

«Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που, όταν παίρνω τηλέφωνο σε κάποιο εστιατόριο να κάνω μία κράτηση, δεν λέω ποτέ το όνομά μου. Δεν θέλω να έχω ειδική μεταχείριση, δεν μου αρέσει. Έγινε και ένα περιστατικό, ένας μικρός σαματάς.

Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ, γιατί η συμπεριφορά μου και η δική τους με απέκλεισε από μελλοντικό πελάτη. Ήμουν λιγάκι απόλυτος» εξομολογείται ο Ηλίας Μαμαλάκης στο κλείσιμο της συνέντευξης.

Media Τελευταίες ειδήσεις