Πέμπτη, 30 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ηλίας Βρεττός, Μαρία Iορδάνοβα και Μαρίνα Μπομπέτσι απόψε στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ηλίας Βρεττός, Μαρία Iορδάνοβα και Μαρίνα Μπομπέτσι απόψε στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Ηλίας Βρεττός και οι Μαρία Iορδάνοβα και Μαρίνα Μπομπέτσι που έγιναν… viral κάθονται απόε (24.04.2024, 24:00) στην… καρέκλα απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο νέο επεισόδιο του 2Night Show.  

Πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, που φέτος έκανε τα πρώτα του βήματα στην παρουσίαση με «Το Πιο Μεγάλο Παζάρι».

Τον ενδιαφέρει να γίνει παρουσιαστής; Τι τον άγχωσε σε σχέση με το τραγούδι; Στη συνέχεια, ο Ηλίας Βρεττός μιλάει για το τρακάρισμα που είχε με τη μηχανή του και εξηγεί πώς σώθηκε από θαύμα.

Τι θυμάται από τον γάμο του με την Αναστασία και γιατί ήταν η ωραιότερη βραδιά της ζωής του; Τα πάει καλά με τα πεθερικά του;

Τέλος, τραγουδάει live στο στούντιο της εκπομπής και δίνει μια μικρή γεύση από όσα συμβαίνουν στο «Ω Stage Athens», όπου εμφανίζεται με τη Λένα Παπαδοπούλου.  

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο αποψινό «The 2Night Show» καλωσορίζει τη Μαρία Iορδάνοβα και τη Μαρίνα Μπομπέτσι, τα κορίτσια που μέσα σε 2 μήνες έκαναν viral στο TikTok το music bar «Scorpios».  

Πού αποδίδουν την επιτυχία τους; Πώς είναι η μεταξύ τους σχέση; Τι όνειρα έχουν για το μέλλον; Μια συνάντηση απολαυστική, που… είναι για σένα. Παμ!

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις