Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Ηλίας Βρεττός: Μου ζήτησαν να κάνω δοκιμαστικό για το Μεγάλο Παζάρι και μου ακούστηκε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας

Ηλίας Βρεττός: Μου ζήτησαν να κάνω δοκιμαστικό για το Μεγάλο Παζάρι και μου ακούστηκε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας

“Νομίζω ότι παρότι ήμουν πολύ κουρασμένος, βοήθησε πολύ το γεγονός ότι πήγα χωρίς καθόλου άγχος σε αυτό το δοκιμαστικό” ανέφερε ο Ηλίας Βρεττός.

Ο Ηλίας Βρεττός κάθισε στον καναπέ της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας και μίλησε για το δοκιμαστικό που έκανε για το Πιο Μεγάλο Παζάρι. 

«Ήμουν στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας σε roadtrip με τη μηχανή και χτυπάει το τηλέφωνο μου, το σηκώνω και ήταν από την Foss Productions. Μου ζήτησαν να κάνω δοκιμαστικό για το Πιο Μεγάλο Παζάρι και μου ακούστηκε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Τους είπαν ότι θα ήταν χαρά μου, να μιλήσουν με την δισκογραφική εταιρία μου και να κανονίσουμε ραντεβού», περιέγραψε ο Ηλίας Βρεττός.

Όσον αφορά στο πρώτο δοκιμαστικό του για το Πιο Μεγάλο Παζάρι, ο τραγουδιστής εξομολογείται με χιούμορ:

«Νομίζω ότι παρότι ήμουν πολύ κουρασμένος, βοήθησε πολύ το γεγονός ότι πήγα χωρίς καθόλου άγχος σε αυτό το δοκιμαστικό, δεν είχα άγχος να πάρω τη δουλειά ή να εντυπωσιάσω.

Όταν τελείωσα το δοκιμαστικό, έλαβα έναν ενθουσιασμό από τους ανθρώπους της παραγωγής αλλά νόμιζα ότι το έκαναν από ευγένεια».

Σε άλλο σημείο της συζήτησής τους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε για πρώτη φορά το άγνωστο δοκιμαστικό από το οποίο είχε περάσει ο Ηλίας Βρεττός για το Happy Day πριν από 8 ολόκληρα χρόνια, τονίζοντας τις δυνατότητες που έχει ο τραγουδιστής για μία καριέρα στην τηλεόραση.

Media Τελευταίες ειδήσεις