Πέμπτη, 30 Μαΐ
26oC Αθήνα

Ημέρα της Γης: Η σειρά «Τα Μυστικά των χταποδιών» και η νέα ταινία «Τίγρης» στο Disney+

Ημέρα της Γης: Η σειρά «Τα Μυστικά των χταποδιών» και η νέα ταινία «Τίγρης» στο Disney+

Η The Walt Disney Company και το National Geographic, το μήνα Απρίλιο, φέρνουν στο προσκήνιο το θέμα της προστασίας, αποκατάστασης και του εορτασμού για τη Γη, μέσα από τη νέα παγκόσμια καμπάνια «το Σπίτι μας».

Η καμπάνια περιλαμβάνει παγκόσμιες πρεμιέρες στο Disney+, καθώς και τη συλλογή «το Σπίτι μας», από τους καλύτερους δημιουργούς και αφηγητές περιεχομένου που γιορτάζουν τον πλανήτη Γη.

Σήμερα, Δευτέρα 22 Απριλίου, την Ημέρα της Γης, κάνει πρεμιέρα στο Disney+, η νέα σειρά, «Μυστικά των Χταποδιών» με αφηγητή τον Paul Rudd, μέρος της βραβευμένης με Emmy® σειράς του National Geographic, «Μυστικά των…», καθώς και η νέα ταινία «Τίγρης» από την Disneynature, σε αφήγηση της Priyanka Chopra Jonas, η οποία ταξιδεύει μαζί με μία νεαρή τίγρη που μεγαλώνει τα ατίθασα μικρά της στα μυθικά δάση της Ινδίας. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

Ελάτε μαζί μας καθώς αποκαλύπτουμε τα «Μυστικά των Χταποδιών»! Σε κάθε ωκεανό, πέρα απ’ τις ακτές μας, ζει ένα ζώο, με αυτά που θεωρούμε «ανθρώπινα» χαρακτηριστικά. Έξυπνο, κοινωνικό, περίεργο, ευγενικό και άγριο, χτίζει πόλεις, χρησιμοποιεί εργαλεία και συνεργάζεται με άλλα είδη για να κυνηγήσει.

Στο είδος του, μπορεί κανείς να συναντήσεις πολλές προσωπικότητες, κάποια είναι τολμηρά, άλλα ντροπαλά. Αυτά τα ζώα μπορούν να αλλάξουν το χρώμα του δέρματός τους, την υφή τους και το σχήμα τους εν ριπή οφθαλμού και να δουν πολύ πέρα από τη δική μας όραση.

Πρόσφατες έρευνες επιβεβαιώνουν τη συνείδηση των χταποδιών, την πολύπλοκη λήψη αποφάσεων και τη μοναδική τους προσωπικότητα. Στους τροπικούς υφάλους, στα ψυχρά νερά, από την ακτή ως την ανοιχτή θάλασσα και παντού στο ενδιάμεσο, το χταπόδι βρίσκεται στον βιότοπό του. Η σειρά είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+.

Με αφηγήτρια την Priyanka Chopra Jonas, η νέα ταινία «Τίγρης», από την Disneynature, μας ταξιδεύει στον άγνωστο κόσμο του πιο χαρισματικού ζώου του πλανήτη, προσκαλώντας μας να ταξιδέψουμε με την Άμπαρ, μια τίγρη που μεγαλώνει τα μικρά της στα δάση της Ινδίας.

Περίεργα, ζωηρά και μερικές φορές ακόμη και αδέξια, τα μικρά έχουν πολλά να μάθουν από τη σοφή μητέρα τους που θα κάνει τα πάντα για να τα κρατήσει ασφαλή από πύθωνες, αρκούδες και άλλες τίγρεις που αρπάζουν τα πάντα.

Με σκηνοθέτες τον Mark Linfield, τη Vanessa Berlowitz και τον Rob Sullivan και παραγωγούς τον Linfield, την Berlowitz και τον Roy Conli, η ταινία «Τίγρης» είναι το συναρπαστικό αποτέλεσμα 1.500 ημερών κινηματογράφησης. Η ταινία είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+.

Το Disney+ γιορτάζει το Μήνα της Γης και με τη συλλογή περιεχομένου «το Σπίτι μας», από τους καλύτερους δημιουργούς και αφηγητές περιεχομένου που γιορτάζουν τον πλανήτη Γη.

Η συλλογή περιλαμβάνει τις σειρές «Βασίλισσες», «Ζουζούνια απο Κοντά» και «Απίθανα ταξίδια των Ζώων», που έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές, καθώς και επιλογές ταινιών από την Disneynature.

Media Τελευταίες ειδήσεις