Σάββατο, 22 Ιουν.
30oC Αθήνα

Ιωάννα Μαλέσκου: Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα άλλαζα στοιχεία του χαρακτήρα μου

Ιωάννα Μαλέσκου: Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα άλλαζα στοιχεία του χαρακτήρα μου

“Πλέον διαχειρίζομαι τις αρνητικές κριτικές με διαφορετικό τρόπο” ομολογεί η Ιωάννα Μαλέσκου.

Με αφορμή την τηλεοπτική της επάνοδο με το Tv Queen στο OPEN, η Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε την Ελένη Τσολάκη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» το πρωινό της Παρασκευής όπου και εστίασε τόσο στις αρνητικές κριτικές όσο και στα νούμερα τηλεθέασης.

«Το TV Queen είναι μια ευχάριστη πρόκληση. Τις διαγωνιζόμενες τις βλέπω αποφασισμένες. Έχω ξεχωρίσει μερικές διαγωνιζόμενες που έχουν ζήλο και θα κερδίσουν μια θέση στην τηλεόραση» επισήμανε, αρχικά, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε κρίνομαι και αμφισβητούμαι από πολλούς ανθρώπους στην τηλεόραση. Δεν δίνω σημασία στις αρνητικές κριτικές, προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ.

Πλέον διαχειρίζομαι τις αρνητικές κριτικές με διαφορετικό τρόπο, στο παρελθόν τις άφηνα να με επηρεάζουν χωρίς να το εκδηλώνω. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα άλλαζα κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου».

«Μετά το TV Queen δεν έχω κάποιο τηλεοπτικό πλάνο στο μυαλό μου, πηγαίνω με τη ροή των πραγμάτων. Δεν κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά τους ανθρώπους και το κανάλι που συνεργάζομαι.

Στο παρελθόν μου έκανε εντύπωση ότι όλος ο κόσμος είχε άποψη για τα νούμερα τηλεθέασης» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ιωάννα Μαλέσκου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο OPEN.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις