Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να πει ό,τι θέλει, κάτι παραπάνω θα ξέρει

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να πει ό,τι θέλει, κάτι παραπάνω θα ξέρει

“Λέει και εκφέρει την άποψή του ελεύθερα φαντάζομαι και για αυτό” τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σε όσα είπε για εκείνην ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς και τον on air καβγά που είχε με την Άρια Καλύβα σε σχέση με τα ζώα, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να… απαντήσει όταν την συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο.

«Ούτε την έβλεπε η Ελένη Μενεγάκη» είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια να απαντά ως εξής. “Α, έτσι είπε; Ο γλυκούλης.

Εντάξει, μπορεί να πει ό,τι θέλει. Φαντάζομαι κάτι παραπάνω θα ξέρει; Δεν ξέρω, λέω. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο επάνω σε αυτό. Λέει και εκφέρει την άποψή του ελεύθερα φαντάζομαι και για αυτόν. Να είναι καλά”.

“Έπλεξαν το εγκώμιο. Καλά μπήκε σίγουρα για εκείνους η χρονιά. Για εμένα όντως είναι καλή χρονιά. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι στα λεγόμενά τους.

Δεν τα άκουσα για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν ξέρω αν θα με χαρακτήριζα σοβαροφανή. Ας μας το εξηγήσει από που προκύπτει”

Επίσης, όσον αφορά στην ένταση που είχε ο Γιώργος Λιάγκας με την Άρια Καλύβα σε σχέση με τα ζώα, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε πως “ο τρόπος που βλέπουν οι άνθρωποι τη σχέση με τα ζώα είναι δείγμα πολιτισμού και κυρίως της προσωπικότητάς τους. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Εγώ υποστηρίζω την Άρια”.

Media Τελευταίες ειδήσεις