Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ιωάννα Μαλέσκου: Πολύ συνειδητή η επιλογή να απέχω από την τηλεόραση

Ιωάννα Μαλέσκου: Πολύ συνειδητή η επιλογή να απέχω από την τηλεόραση

“Μακάρι να έρθουν όλα κατ’ ευχήν, όπως τα σκέφτομαι” δηλώνει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τόσο για την προσωπική της ευτυχία και τον επερχόμενο της γάμο όσο και την τηλεοπτική της απουσία μίλησε, με χαμόγελο, η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτσώκα στο MEGA. 

«Ο σύζυγός μου είναι ένας πολύ κάλος και ευτυχισμένος μπαμπάς. Ξέρει να αλλάζει πάνα, το αποφεύγει όμως. Δεν τον έχω πείσει ακόμα για τον θρησκευτικό γάμο αλλά αν γίνει κάποια στιγμή, θα το χαρώ.

Θα ήθελα να γίνει για να το μοιραστούμε με τους δικούς μας. Στον πολιτικό ήμασταν εμείς και εμείς» παραδέχθηκε, αρχικά, η όμορφη παρουσιάστρια.

«Η επιλογή να απέχω αυτό το διάστημα από την τηλεόραση είναι πολύ συνειδητή. Είναι ωραίο που γίνονται συζητήσεις για την επιστροφή μου με ανθρώπους που έχουν πράγματα να σκεφτούν και να μου πουν.

Το πότε θα επιστρέψω είναι κάτι που δε με απασχολεί γιατί δε βιάζομαι. Μακάρι να έρθουν όλα κατ’ ευχήν, όπως τα σκέφτομαι».

«Μου αρέσουν οι ζωντανές εκπομπές αλλά δε θα απέρριπτα άλλη πρόταση αν με έκανε να νιώσω καλά.

Υπήρχαν κάποιες παράμετροι τις οποίες τώρα τις βλέπω και λέω ‘όχι’, αν τώρα το έβλεπα και το εξέταζα από τη δική μου ματιά θα έκανα διαφορετικές κινήσεις και άλλες επιλογές» τόνισε ακόμα η Ιωάννα Μαλέσκου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις. 

Media Τελευταίες ειδήσεις