Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ιωάννης Παπαζήσης: «Μου έστελναν μηνύματα για να μου πουν πόσο σιχαμένος είμαι»

Ιωάννης Παπαζήσης: «Μου έστελναν μηνύματα για να μου πουν πόσο σιχαμένος είμαι»

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης.

Συνέντευξη στο περιοδικό «In Style» και την Κρίστελ Λιάκου παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος απάντησε και για τα μηνύματα που δέχεται στα social media. Όπως εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός, οι άνθρωποι που του έλεγαν πόσο έκλαιγαν με την ερμηνεία του στο Κόκκινο Ποτάμι, ήταν αυτοί που τον αποκαλούσαν σιχαμένο για το ρόλο του στην Αγγελική.

Τι ξεχώρισες στον χαρακτήρα που υποδύθηκες φέτος στην Αγγελική, πέρα από το γεγονός ότι ήταν κόντρα σε αυτόν που είχες στο Κόκκινο Ποτάμι;

Ακριβώς αυτό! Δεν θα μου έλεγε τίποτα ο χαρακτήρας που έπαιξα στην Αγγελική αν δεν είχε προηγηθεί ο χαρακτήρας στο Κόκκινο Ποτάμι. Οι χαρακτήρες για μένα έχουν αξία αν τους εξετάζεις συνολικά στην πορεία του ηθοποιού.

Κι αυτό το αντιλαμβάνεσαι και από την ψευτοκριτική που υπάρχει στα social media, από τον κόσμο που μου έστελνε αμέτρητα μηνύματα για το πόσο έκλαιγαν όλη μέρα με αυτό που έβλεπαν στο Κόκκινο Ποτάμι και οι ίδιοι άνθρωποι μετά μου έστελναν μηνύματα για να μου πουν πόσο σιχαμένος είμαι και πόσο με μισούν.

Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος που μπορώ να έχω ως ηθοποιός κι έτσι θα προχωρήσω. Θα περιμένω λοιπόν τον επόμενο ρόλο μου στην τηλεόραση, που δεν θα θυμίζει ούτε τον Μίλτο ούτε τον Παύλο. Αλλιώς δεν θα επιστρέψω.

Όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης και μίσους στα social media δεν σε φέρουν σε δύσκολη θέση;

Όχι. Μου αρέσει η διάδραση και προσπαθώ να απαντώ και στα μηνύματα που μου στέλνουν, αλλιώς δεν βρίσκω λόγο να έχω social. Ωστόσο, ίσως επειδή δεν τα έχω πάρει στα σοβαρά, δεν έχω έρθει μέχρι ώρας σε δύσκολη θέση. Και, ξέρεις, έκαναν σελίδες ολόκληρες «Να πεθάνει ο Παύλος» ή μου έστελναν προσωπικά «Ιωάννη, είσαι σιχαμένος». Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί ο στόχος μου αυτή τη χρονιά ήταν να με σιχαθούν και τα κατάφερα.

Media Τελευταίες ειδήσεις