Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Αυτά είναι να λέγονται για να το παίξουν δήθεν άνετοι

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Αυτά είναι να λέγονται για να το παίξουν δήθεν άνετοι

«Ποιος είναι αυτός που δεν κοιτάει τα νούμερα τηλεθέασης;», συμπλήρωσε, επίσης, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Στη μακρόχρονη συνεργασία με την Ανθή Βούλγαρη στην πρωινή ζώνη αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης αναφέρθηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star την Πέμπτη. 

«Την Ανθή (σ.σ. Βούλγαρη) την ήξερα από τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας μας στο OPEN γιατί είχε μια στήλη όπου έκανε τα viral βίντεο του διαδικτύου και τα λοιπά. Από εκεί είχαμε γνωριστεί. Επειδή έχω συνεργαστεί με πάρα πολύ κόσμο, δεν βάζω ούτε βέτο ούτε λέω: “αυτός μου κάνει, εκείνος δεν μου κάνει”. Αν ταιριάζουν τα χνώτα μας και άμα έχουμε χημεία, δεν είμαι αρνητικός άνθρωπος» τόνισε, αρχικά, ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MEGA.

«Έτσι λοιπόν είχα πει και για την Ανθή, η οποία ήταν ευχάριστη νότα για εμένα. Μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός ότι είναι συνεχώς σε εγρήγορση και ψάχνει συνέχεια πράγματα».

 

«Πες μου έναν που δεν κοιτάει τα νούμερα τηλεθέασης! Δεν υπάρχει ένας… Και μην βγαίνουν ορισμένοι και λένε “εγώ δεν τα κοιτάω” και “είμαι υπεράνω” γιατί αυτά είναι να λέγονται για την τηλεόραση και για τις συνεντεύξεις για να το παίξουν δήθεν άνετοι.

Ποιος είναι αυτός που δεν τα κοιτάει;» πρόσθεσε ακόμα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις