Δευτέρα, 20 Μαΐ
26oC Αθήνα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δεν έχω πικρία που δεν θα είμαι στο νέο GNTM

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δεν έχω πικρία που δεν θα είμαι στο νέο GNTM

Όσα είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για το GNTM στο Μεγάλο Κανάλι.

Για την εμπειρία που έζησε στο ριάλιτι μόδας του STAR, την απουσία της στον επόμενο κύκλο καθώς και την προσωπική της ζωή μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο MEGA Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη.

«Τα συναισθήματα για το GNTM είναι λίγο μεικτά. Δεν έχω κάποια πικρία που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο γιατί αυτό που έκανα μου άρεσε πολύ.

Το σόου ήταν κάτι το οποίο το είδα σαν μεμονωμένο οπότε κοιτάζω μπροστά. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο αλλά συζητάω διάφορα πράγματα και υπάρχουν διάφορες ιδέες για μελλοντικά τηλεοπτικά πρότζεκτ» ομολόγησε, αρχικά, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Ολική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει; Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι, πες εγώ εντάξει που ήμουν στην τελευταία σεζόν, έχουν φύγει…

Νομίζω μόνο ο Γιώργος Καραάβας έχει μείνει. Δεν ξέρω, ίσως να εννοοούσε τα παιδιά που θα είναι μόνο κορίτσια. Μάλλον αυτό θα εννοούσε».

«Έχω δεχθεί ζήλια σε σχέση μου, νομίζω σε αρκετούς ανθρώπους έχει συμβεί, και δεν το μπορώ καθόλου. Μετατρέπει τη σχέση σε τοξική από το ξεκίνημα της οπότε και δεν μπορεί να συνεχίσει.

Βεβαίως και ήταν αιτία χωρισμού αν και έπαιξε ρόλο η απόσταση στη δική μου περίπτωση» συμπλήρωσε, επίσης, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Media Τελευταίες ειδήσεις