Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για Βίκυ Καγιά: Η σύγκριση γίνεται από τα κανάλια

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για Βίκυ Καγιά: Η σύγκριση γίνεται από τα κανάλια

«Παιδάκια μου, εσείς τροφοδοτείτε τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, όχι ο κόσμος», λέει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, γι’ ακόμα μία φορά, κλήθηκε να απαντήσει για τη σύγκριση που γίνεται με τη Βίκυ Καγιά, τονίζοντας πως αυτό δεν τροφοδοτείται από τον κόσμο, αλλά από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους.

«Παίρνω πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο και τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Σε κανέναν δεν γίνεται να αρέσουμε πολύ και να είναι όλα τέλεια, όπως και το αντίθετο. Παιδάκια μου, η σύγκριση γίνεται πιο πολύ από τα κανάλια, από εσάς τους ίδιους.

Δε θεωρώ ότι γίνεται κάποια άλλη σύγκριση γιατί τα έχουμε πει πολλές φορές, μέχρι ένα σημείο το καταλαβαίνω, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο το τροφοδοτούν τα κανάλια και το επαναλαμβάνουν.

Γιατί γενικότερα δεν τη βλέπω τη σύγκριση με τον κόσμο. Δεν έχει έρθει ποτέ κάποιος να μου πει “ξέρεις κάτι, εγώ προτιμώ αυτό ή εκείνο”. Μου λένε “μου αρέσει η παρουσία σου”, “μου αρέσεις σαν ένα νέο πρόσωπο”. Μου στέλνουν πολύ όμορφα λόγια για την πορεία μου», είπε αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου πρόσθεσε επίσης: «Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα για το επόμενο GNTM. Φυσικά και θα ήθελα να είμαι, γιατί όχι;»

Media Τελευταίες ειδήσεις