Δευτέρα, 27 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά

Για τον GNTM και την Βίκυ Καγιά μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Στην τηλεοπτική της εμπειρία, μέσα από τον τελευταίο κύκλο του GNTM όπου και διαδέχθηκε την Βίκυ Καγιά, μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου όταν συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα στο πλατό του OPEN.

«Υπήρχαν στιγμές που ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Φαντάζομαι ότι όσο χαλαρός και άνετος και αν είσαι με τον εαυτό σου και αυτό που έχεις κάνει, θα υπάρξουν και στιγμές που θα το σκεφτείς, θα σε πειράξει, θα σε στεναχωρήσει.

Όπως και να γίνει, εμείς, τα μοντέλα, που έχουμε πάει και στο εξωτερικό, το έχουμε περάσει πολύ. Αυτά τα φίλτρα επομένως, τα είχα δημιουργήσει πολλά χρόνια πριν», είπε αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε στη συνέχεια: «Επειδή κάθισα και τα σκέφτηκα λίγο τα πράγματα, τουλάχιστον στο κομμάτι της Βίκυς Καγιά και όλη αυτή τη σύγκριση, όταν έχεις κάνει ένα τέτοιο ξεκίνημα, να είναι η πρώτη μου φορά τηλεοπτικά σε ένα prime time show στην Ελλάδα και μετά από έναν άνθρωπο που έχει χτίσει χρόνια σε αυτό το show και έχει δημιουργηθεί και μια ταυτότητα…

Το να φτάνεις να συγκρίνεσαι και να σε βάζουν δίπλα δίπλα, για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί είμαι στο ξεκίνημά μου οπότε τελικά, ήταν κάτι πάρα πολύ ευχάριστο».

Media Τελευταίες ειδήσεις