Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καινούργια αστυνομική σειρά με… γνωστούς ντετέκτιβ!

Καινούργια αστυνομική σειρά με… γνωστούς ντετέκτιβ!

Πρεμιέρα κάνει αυτή τη βδομάδα μία αστυνομική σειρά που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές σε όποια χώρα προβάλλεται.

Τίτλος της «Major Crime» και πρωταγωνιστεί η ομάδα ντετέκτιβ που «έλυνε» τα μυστήρια στη σειρά «The closer», αλλά με διαφορετική αρχηγό.

Μετά το τέλος της πετυχημένης αστυνομικής σειράς που κατάφερνε επί σειρά ετών να κερδίζει τους τηλεθεατές οι δημιουργοί της αποφάσισαν το 2012 να βγάλουν στον αέρα τη νέα σειρά και στη θέση αστυνομικού Μπρέντα Λι Τζόνσον που υποδυόταν η Κίρα Σέντγουικ βρίσκεται μία άλλη γυναίκα, η Σάρον Ρέιντορ που την ενσαρκώνει η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα («Χορεύοντας με τους λύκους» και «Το ψάρι του πάθους») Μαίρη Μακ Ντάουελ.

Η σειρά διαδραματίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες και επικεντρώνεται σε ό,τι χρειάζεται να γίνει από την πλευρά του Νόμου, για να εξασφαλιστεί η οριστική καταδίκη των ενόχων. Διερευνά τον τρόπο που η αστυνομία και οι εισαγγελείς συνεργάζονται για να στοιχειοθετήσουν μια υπόθεση, που θα οδηγήσει στην ομολογία του ύποπτου και στη συνέχεια την υπογραφή μιας συμφωνίας ή την καταδίκη του από το δικαστήριο.

Η σειρά ξεκινάει με τους ντετέκτιβ του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες, που ασχολούνται με μεγάλα εγκλήματα, να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την αποχώρηση της πρώην αρχηγού τους και ότι πλέον βρίσκονται υπό τις εντολές της Σάρον Ρέιντορ.

Σε αντίθεση με τις ανορθόδοξες μεθόδους της προκατόχου της, η αστυνόμος Σάρον Ρέιντορ τηρεί ευλαβικά τους Νόμους και τους κανονισμούς και καταφέρνει να «κλείνει» υποθέσεις, προς μεγάλη έκπληξη όλων των υφισταμένων της. Παράλληλα, έχει υπό την κηδεμονία της ένα νεαρό παιδί, που είναι βασικός μάρτυρας εναντίον ενός κατά συρροή δολοφόνου, τον Ράστι Μπεκ, που είχε μια δύσκολη ζωή.

Η σειρά προβάλλεται σε 11 χώρες και στην Ελλάδα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Απριλίου στο STAR όπου θα προβάλλεται καθημερινά, από Τρίτη έως και Παρασκευή, στις 21:10. Θα προβληθούν ο 1ος και ο 2ος κύκλος της, αμερικανικής παραγωγής 2012 – 2014 και θα ολοκληρωθούν σε 29 επεισόδια.

Έως τώρα στην Αμερική έχουν προβληθεί 3 κύκλοι και η σειρά έχει πάρει «πράσινο φως» και για τον 4ο κύκλο, αφού έχει κερδίσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε