Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καινούργια απογευματινή εκπομπή στο MEGA

Καινούργια απογευματινή εκπομπή στο MEGA

Στο «χτίσιμο» του προγράμματος της επόμενης σεζόν προχωρούν στο MEGA αλλά με πολλή προσοχή καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει γενικότερα τους επόμενους μήνες.

Επιθυμία των στελεχών του σταθμού της Μεσογείων είναι το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν να έχει περισσότερες εκπομπές τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία.

Όσον αφορά τον τομέα της ψυχαγωγίας λοιπόν είναι οριστικό και σίγουρο ότι την καινούργια σεζόν την «καλημέρα» θα λέει η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναλαμβάνοντας την παρουσίαση στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Προς το παρόν τα στελέχη μαζί με την παρουσιάστρια μελετούν το concept της εκπομπής για να αποφασίσουν και τα πρόσωπα που θα είναι στην παρέα της.


 
Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι την καινούργια σεζόν το MEGA θα βγάλει καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή και το απόγευμα. Η διάρκειά της θα είναι δύο ώρες περίπου με ψυχαγωγική θεματολογία αλλά που να μπορεί να ανταπεξέλθει και στις ανάγκες της ειδησεογραφίας. Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ποιος, ποια, ή ποιοι θα την παρουσιάζουν αλλά στο τραπέζι έχουν «πέσει» πολλά ονόματα. Ωστόσο, επειδή έχει ακουστεί και στο παρελθόν, να διευκρινίσω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δεν υπάρχει περίπτωση την παρουσίασή της να αναλάβει ο Πέτρος Κωστόπουλος. Βέβαια είναι αλήθεια ότι ο Κωστόπουλος έχει κάνει συνάντηση με στελέχη του σταθμού αλλά όπως φαίνεται δεν θα υπάρξει συνεργασία γενικά, ενώ έχει αποκλειστεί το πλαίσιο συνεργασίας στην καινούργια απογευματινή εκπομπή του σταθμού της Μεσογείων…!
 

 
Άλλωστε τα στελέχη του MEGA θέλουν να κάνουν μία παρεΐστικη εκπομπή και μάλιστα με νέα πρόσωπα με σκοπό να γίνει η απογευματινή παρέα των τηλεθεατών. Το αν τα καταφέρουν ή όχι θα φανεί από τις μετρήσεις τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε