Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καινούργια εκπομπή – Ποια γυναίκα αναλαμβάνει τα «Μαστορέματα»

Καινούργια εκπομπή – Ποια γυναίκα αναλαμβάνει τα «Μαστορέματα»

Ποιος είπε ότι τα μαστορέματα είναι αντρική υπόθεση; Η… μόδα του Do It Yourself ακολουθείται από χιλιάδες γυναίκες σε όλον τον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και βέβαια γούστο και μεράκι.

Στην αρχή ήταν τέσσερις γυναίκες που προσπαθούσαν να πείσουν τους τηλεθεατές, και κυρίως τις τηλεθεάτριες ότι το DIY δεν είναι αντρική υπόθεση, αλλά μπορεί να γίνει «Έτσι απλά». Φέτος λοιπόν, η μία από αυτές θα κάνει «Μαστορέματα».
Το επόμενο Σάββατο λοιπόν, ο ALPHA θα ξεκινήσει να προβάλλει την καινούργια εκπομπή «Μαστορέματα» με παρουσιάστρια τη Νατάσα Σκρινή που ήταν μία από τις τέσσερις παρουσιάστριες της εκπομπής «Έτσι απλά» που πρόβαλλε το κανάλι της Κάντζας.

Η αρχιτέκτων λοιπόν μαζί με το διαμορφωτή χώρων Ηλία Καραντωνίου που τον έχουμε δει και σε εκπομπές του ΣΚΑΪ, θα αναλάβουν τώρα να δείχνουν στους τηλεθεατές του ALPHA το DIY για πολλά πράγματα που αφορούν το σπίτι.. Τα «Μαστορέματα» θα κάνουν πρεμιέρα στον ALPHA το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο, στις 14:10, η Νατάσα Σκρίνη με τον Ηλία Καραντωνίου σκοπεύουν να αποδεικνύουν στους τηλεθεατές ότι τα «Μαστορέματα» είναι πολύ απλή υπόθεση και το μόνο που απαιτείται είναι γούστο και μεράκι για να κάνεις μόνος σου ό,τι αλλαγές θέλεις στο σπίτι σου!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε