Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καινούργια πρόσωπα και… επιστροφή στο “Join Us”

Καινούργια πρόσωπα και… επιστροφή στο “Join Us”

Το «Joy» μετακόμισε αλλά μετρά… απώλειες! Η εκπομπή που ξεκίνησε στον ΣΚΑΪ μετακόμισε πέρυσι στο MEGA αλλά οι περισσότεροι από τους συντελεστές παρέμειναν στο κανάλι του Φαλήρου βγάζοντας την εκπομπή «Join Us» που κατάφερε να σημειώσει υψηλότερες τηλεθεάσεις από αυτή του σταθμού της Μεσογείων.

Αυτή τη σεζόν το «Joy» θα δώσει τη μάχη της τηλεθέασης μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και μάλιστα τα στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου έχουν πέσει από πάνω της προσπαθώντας να κερδίσουν το στοίχημα και με την ανταγωνιστική εκπομπή του ΣΚΑΪ αλλά και με το MEGA θέλοντας να αποδείξουν τις ικανότητές τους.

Το αν τα καταφέρουν ή όχι θα φανεί στις τηλεθεάσεις της Nielsen, αλλά η αλήθεια είναι ότι η εκπομπή μετρά ήδη απώλειες. Αυτό γιατί από την ομάδα του «Joy» αποχώρησε η Αννούσα Μελά που είχε πάει στην εκπομπή του MEGA, αλλά τώρα επέλεξε να επιστρέψει στην ομάδα του ΣΚΑΪ και να μην ακολουθήσει την ομάδα του ΑΝΤ1.

Έτσι τώρα θα αναλάβει τη μόδα στην εκπομπή «Join Us» του ΣΚΑΪ απέναντι από τους πρώην συνεργάτες της που θα προσπαθήσουν μέσα από τον ΑΝΤ1 να κερδίσουν το χαμένο έδαφος από την προηγούμενη κακή χρονιά στο MEGA. Πάντως η ομάδα του «Join Us» εργάζεται πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες γιατί ο ΣΚΑΪ θα βγάλει την εκπομπή στον αέρα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και κάθε σαββατοκύριακο από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές.

Εκτός από τις γνωστές ενότητες της εκπομπής όπως τις συνεντεύξεις με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, τη μαγειρική με τον Γιάννη Αποστολάκη, την ομορφιά με τη Νίκη Κάρτσωνα, τις κοριτσίστικες συμβουλές με την Άννα Πρέλεβιτς, τη γυμναστική με τον Γιώργο Ξηρό και τη Βίλλυ Τριπολίτου, την ενότητα για τη γυναίκα με τη Μυρτώ Κάζη, τα θέματα με την οικιακή οικονομία, τα παιδιά, τα μωρά, τα ζώα, το σινεμά, το θέατρο, τις εξόδους στην πόλη και τις αποδράσεις φέτος η παρέα του «Join Us» μεγαλώνει κι άλλο με το διατροφολόγο Δημήτρη Πέππα αλλά και τον κηπουρό Σωτήρη Βρεττό, που έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό καθώς ήταν ένας από τους τρεις «Κηπουρούς» του MEGA.

Από τις 10 Οκτωβρίου λοιπόν η εκπομπή «Join Us» επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο ΑΝΤ1… τολμήσει να βάλει τη δική του εκπομπή, το «Joy», απέναντί της ή θα παίξει… πιο ασφαλές παιχνίδι…!

Media Τελευταίες ειδήσεις