Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καινούργιοι… ένοικοι στη «Μουρμούρα» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καινούργιοι… ένοικοι στη «Μουρμούρα» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετά από πολλή… μουρμούρα που δικαιολογημένα έχουν ρίξει οι τηλεθεατές με σειρές και εκπομπές, η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» πρόσφερε γέλιο στους τηλεθεατές και τηλεθεάσεις στον ALPHA.

Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου η σειρά ξεκινά ξανά στο κανάλι της Κάντζας, αλλά δεν πρόκειται να είναι μόνο με τους έξι γνωστούς «κατοίκους», αλλά θα υπάρξουν και δύο νέοι «ένοικοι» που θα χρησιμοποιήσουν το σπίτι του Ηλία και της Μαρίνας, δηλαδή των ηρώων που υποδύονται ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Οι νέοι αυτοί «ένοικοι» λοιπόν που εμφανίζονται στη δημοφιλή σειρά, όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες είναι ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Άνδρη Θεοδότου.

Ο «Πάμπος» και η «Λένια» όπως ονομάζονται οι ήρωες που υποδύονται έρχονται να αναστατώσουν τη ζωή του Ηλία και της Μαρίνας.

Τα όσα θα γίνουν στο σπίτι τους με τους καινούργιους «ενοίκους» του θα κάνουν τη Μαρίνα να… χτυπήσει κόκκινο και να αρχίσει δικαιολογημένα τη μουρμούρα στον Ηλία. Όπως βλέπετε πάντως από τις φωτογραφίες οι τέσσερις ηθοποιοί χάρηκαν πάρα πολύ από το γύρισμα και έπεσε πολύ γέλιο.

Όσον αφορά όμως, τους άλλους ήρωες, το πρώτο για τη φετινή σεζόν επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα βρει τη Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) και τον Χάρη (Πάνος Βλάχος) χωρισμένους. Όσο κι αν το πάλεψαν οι διαφορές και τα παράπονα μαζεύτηκαν βουνό κι η μόνη λύση ήταν ο χωρισμός. Ο Χάρης γυρνάει για να πάρει τα τελευταία του πράγματα με την ελπίδα πως θα την ξανακερδίσει, αλλά η Βάσω, με μια αποκάλυψη, του κόβει κάθε ελπίδα γυρισμού.

Κι όλα αυτά, ενώ η Βούλα (Ελένη Κοκκίδου) και ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) γυρίζουν από την Τουρκία που είχαν πάει, αλλά η επιστροφή τους είναι γεμάτη εκπλήξεις. Όλα πηγαίνουν στραβά και έτσι θα ξεκινήσει η μουρμούρα κάνοντας τους τηλεθεατές της σειράς του ALPHA να περάσουν καλά από την πρεμιέρα της την καινούργια σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε