Τετάρτη, 28 Φεβ.
18oC Αθήνα

Καίτη Κωνσταντίνου: Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή

Καίτη Κωνσταντίνου: Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή

Η αγαπημένη «Σωσώ» από τα «Εγκλήματα», η κατά κόσμον Καίτη Κωνσταντίνου, βρέθηκε σήμερα (29.11.2023) καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Η Καίτη Κωνσταντίνου μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τη σειρά με την οποία έκανε επιτυχία, τα παιδικά της χρόνια, τους φίλους της από το θέατρο Αποθήκη και γιατί αποχώρησε και ξεκαθάρισε ότι δεν μιλά για την προσωπική της ζωή γιατί αυτή, δεν αφορά κανέναν.

«Τον μπαμπά μου τον χάσαμε όταν ήμουν 8 ετών. Μεγαλώσαμε με την μητέρα μου η οποία ήταν μια υπερπροστατευτική γυναίκα και αφιέρωσε την ζωή της στα παιδιά της, σε εμένα και την αδελφή μου. Ήταν αρκετά δυναμική ώστε να μπορέσει να τα βγάλει πέρα», είπε η Καίτη Κωνσταντίνου αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια.

Για την επιτυχία της σειράς «Εγκλήματα», είπε: «Χάρηκα που έγινε μια τόσο μεγάλη επιτυχία και άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο. Έπαιζα με τους φίλους μου και με ανθρώπους που είχαμε ξανασυνεργαστεί και ήμασταν μαζί από την σχολή. Δεν την «άκουσα» εκείνη την εποχή».

  

Σε ερώτηση για τον χαρακτήρα της, ξεκαθάρισε: «Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή. Το πόσο ανοιχτός ή κλειστός άνθρωπος μπορεί να είμαι. Ποιον να αφορά και γιατί να τον αφορά; Διαβάζω βιογραφίες μεγάλων και σημαντικών ανθρώπων».

  

Γιατί έφυγε από το «Αποθήκη»

Μαζί με πολλούς από τους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάστηκε στα «Εγκλήματα», η Καίτη Κωνσταντίνου ήταν μαζί από τη σχολή και στο θέατρο Αποθήκη, όπου ανέβασαν σημαντικές παραστάσεις. Μέχρι που μια διαφωνία, έφερε το τέλος της συνεργασίας.

«Με την παρέα του Αποθήκη ήμασταν μαζί στη σχολή, στο θέατρο Τέχνης βρεθήκαμε και τελειώνοντας κάναμε κάποιες δουλειές όλοι μαζί. Η Υρώ Μανέ, η Μαρία Καβογιάννη, η Μαρία Γεωργιάδου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιάννης Καπετάνιος και ΄γω ήμασταν την ίδια χρονιά στη σχολή. Μετά βρεθήκαμε κάποια από αυτά τα άτομα και κάναμε την ομάδα στο Αποθήκη.

Κάναμε παρέα τότε, βγαίναμε, βρισκόμασταν σε σπίτια και γινόταν χαμός. Όλο αυτό σε ενώνει και υπάρχει η «ραφή» αλλά από εκεί και πέρα χάνεσαι. Έχουμε χαθεί, μη νομίζετε. Αν θα βρεθούμε σε κάποιες δουλειές αλλά δεν υπάρχει πια αυτή η ομάδα που υπήρχε παλαιότερα.

Πιο δραστήρια ήταν η Ηρώ Μανέ τότε, που κινούσε πιο πολύ τα νήματα και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης που μπήκε εκ των υστέρων στην ομάδα. Κάναμε το πρώτο μας έργο, «Ο Άη Βασίλης είναι σκέτη λέρα», μετά κάναμε το «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» και εγώ έφυγα και συνεχίσανε τα παιδιά για πολλά χρόνια με το Σεσουάρ για δολοφόνοι».

  

«Έφυγα γιατί διαφωνήσαμε μεταξύ μας και προτίμησα να φύγω. Ήταν διαφωνία στα επαγγελματικά μας, η οποία κρατήθηκε και μετά ψιλοαναιρέθηκε. Δεν ήθελα να συνεχίσω άλλο κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, διαφώνησα σε κάποια πράγματα και έφυγα» ανέφερε η Καίτη Κωνσταντίνου.

Media Τελευταίες ειδήσεις