Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δεν πετάω τίποτα από το κεφάλαιο «Λάμψη»

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δεν πετάω τίποτα από το κεφάλαιο «Λάμψη»

“Ο Νίκος Φώσκολος έκανε το καλύτερο κάστινγκ στην Ελλάδα” δηλώνει η Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Για τη μακρόχρονη συνεργασία με τον Νίκο Φώσκολου στη σειρά “Λάμψη” καθώς και τις ευκαιρίες που έδινε ο αείμνηστος δημιουργός σε νέους ανθρώπους μίλησε η Καλλιόπη Ευαγγελίδου στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια. 

Κεφάλαιο «Λάμψη», οκτώ ολόκληρα χρόνια, παραπάνω από 2.500 επεισόδια. Τι κρατάς και τι πετάς;

Ξεκίνησα στη Λάμψη το 1995 και έμεινα μέχρι το 2003, όταν γέννησα την κόρη μου. Δεν πετάω τίποτα από αυτό το κεφάλαιο, γενικά δεν πετάω τίποτα στη ζωή μου.

Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, όλα έχουν κάτι να μας πουν. κρατάω πολύ ωραίες αναμνήσεις, ήταν μια συνεργασία με καλή ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Κρατάω τις σχέσεις καρδιάς που δημιούργησα με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα, σχέσεις που είναι για πάντα.

Πως ήταν ο Νίκος Φώσκολος στη συνεργασία σας;

Ήταν καταρχάς μια ιστορική προσωπικότητα του καλλιτεχνικού χώρου, άρα και ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος. Έδωσε ευκαιρίες σε πολλούς νέους ανθρώπους, ένας από τους οποίους ήμουν κι εγώ. Με είχε δει σε μια παράσταση στο θέατρο, το «Sweet Charity» που είχε κάνει ο Λιβαδάς με πρωταγωνίστρια τη Σμαρούλα Γιούλη.

Θεωρώ πως ο Νίκος Φώσκολος έκανε το καλύτερο κάστινγκ στην Ελλάδα, γιατί είχε διορατικότητα και δεν είχε προκαταλήψεις.

Ο άνθρωπος αυτός δημιουργούσε πρωταγωνιστές χωρίς αντάλλαγμα. Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να έχεις την ψυχική άπλα να το κάνεις αυτό στους άλλους. Δεν το συναντάς εύκολα πια. Ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος που τον εκτιμούσα πολύ, πιστεύω κι αυτός.

Media Τελευταίες ειδήσεις