Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Καλλιρόη Μυριαγκού: Την απόφαση για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» την πήρα με δυσκολία

Καλλιρόη Μυριαγκού: Την απόφαση για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» την πήρα με δυσκολία

21«Ήταν πολύ κόντρα ο ρόλος στο Κωνσταντίνου και Ελένης» παραδέχθηκε η Καλλιρόη Μυριαγκού.

Για το επιτυχημένο σίριαλ “Κωνσταντίνου και Ελένης” και την δημοφιλία που κέρδισε από αυτό μίλησε η Καλλιρόη Μυριαγκού όταν βρέθηκε καλεσμένη, μαζί με τον Θανάση Βισκαδουράκη, στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον”.

«Ήμουν ένα κορίτσι πολύ ανήσυχο και σαν έφηβη ήμουν δύσκολη στον δρόμο. Ήταν πολύ κόντρα ο ρόλος στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” και την απόφαση την πήρα με δυσκολία. Έγινε η οντισιόν και πήγα χάλια ντυμένη, δεν ήθελα καθόλου… Πήγα από ευγένεια γιατί με πρότεινε η Μαρία Λεκάκη που ήμασταν συμμαθήτριες στη σχολή».

«Πήγα στην οντισιόν και με τα χίλια ζόρια προσπάθησαν να με πείσουν να είμαι στη σειρά. Με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο και έλεγα συνέχεια όχι. Τελικά, όμως, μου πρότειναν καλά λεφτά νομίζω για τότε, είπα ναι και πήγα και έκανα αυτό».

 

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό! Όλα αυτά που καμιά φορά λέω, “μην με ρωτάτε για το Κωνσταντίνου και Ελένης”… Εντάξει… Είναι αναπόφευκτο, το ξέρω και θεωρώ τον εαυτό μου πραγματικά πολύ τυχερό και τώρα το βλέπω με πολύ χαρά και αγάπη» πρόσθεσε ακόμα η Καλλιρόη Μυριαγκού στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις