Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Καλομοίρα: «Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα και κρεμμύδι» – Επικό μπέρδεμα on air

Καλομοίρα: «Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα και κρεμμύδι» – Επικό μπέρδεμα on air

Η Καλομοίρα μπερδεύτηκε σε δηλώσεις που έκανε μετά το MadWalk, λέγοντας ότι στα μελομακάρονα βάζει… ντομάτα και κρεμμύδι, επειδή άκουσε «μακαρόνια» και όχι το αγαπημένο γλυκό των Χριστουγέννων.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της στις κάμερες, η Καλομοίρα μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή της στην Ελλάδα, με μια ρεπόρτερ να τη ρωτάει «ποια 5 υλικά βάζει στα μελομακάρονα». Η αγαπημένη τραγουδίστρια το σκέφτηκε για λίγο και απάντησε «ντομάτα, κρεμμύδι…» με τους υπόλοιπους ρεπόρτερ να της εξηγούν ότι τη ρώτησε τι υλικά χρησιμοποιεί για να φτιάξει το γλυκό.

Τότε, η Καλομοίρα απάντησε ότι άκουσε «μακαρόνια» και όχι «μελομακάρονα», αντιμετωπίζοντας με χιούμορ – όπως πάντα – το σαρδάμ της μπροστά στις κάμερες.

Δείτε την απάντηση της Καλομοίρας για τα μελομακάρονα:

Η Καλομοίρα είπε, επίσης, ότι θα ήθελε να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα αλλά ακόμα δεν γίνεται επειδή «τα παιδιά μου πάνε σχολείο, έχουν τους φίλους τους, γιαγιάδες και παππούδες τους στην Αμερική, γι’ αυτό δεν θέλω να το κάνω».

Πάντως, είναι ανοιχτή στην πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή για το Fame Story, σε περίπτωση που το ριάλιτι τραγουδιού επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση. «Θα το σκεφτόμουν σοβαρά, πιστεύω θα μπορούσα να δώσω καλές σοβαρές στα παιδιά», είπε η Καλομοίρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις