Κυριακή, 21 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας ήταν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα»

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας ήταν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα»

«Έσπασε» η Κάρμεν Ρουγγέρη όταν αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο του ηθοποιού Αλέξανδρου Κομπόγιωργα.

Την Κάρμεν Ρουγγέρη μαζί με την κόρη της, Χριστίνα Κουλουμπή συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μπαμπα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ. Μάλιστα, η δημοφιλής μας ηθοποιός δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση όταν αναφέρθηκε στην δύσκολη απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου.

«Σας είδα στεναχωρημένες όταν ήρθα και το μαζί αυτό δείχνει το πόσο οικογένεια είστε εδώ πέρα στις δουλειές που κάνετε. Θα θέλατε να αναφερθείτε; Ή δεν θέλετε; Αν δεν θέλετε, το λέω από τώρα ότι προχωράμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ιορδανίδης για να πάρει τον λόγο, με τρεμάμενη φωνή, η Κάρμεν Ρουγγέρη και να δηλώσει τα εξής. «Θα ήθελα εγώ να αναφερθώ, ναι. Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας ήταν παιδί μου. Εγώ τον μεγάλωσα».

«Είμαστε μια γροθιά παιδιών τότε, 12χρονων παιδιών, που είχαμε μια πολύ ωραία ομάδα και ήταν η Κάρμεν ήταν δασκάλα μας» πρόσθεσε η Χριστίνα Κουλουμπή για να συνεχίσει, εμφανώς συγκινημένη, η Κάρμεν Ρουγγέρη λέγοντας πως «αυτός ήταν μαζί μας».

«12 χρονών παιδιά περιμέναμε πως και πως να συναντηθούμε το Σάββατο για να δημιουργήσουμε κόσμους κάνοντας πρόβες. Είχα την ευτυχία να έχω τον Αλέξανδρο φίλο μου, κολλητό. Δηλαδή ταιριάξαμε γιατί είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα και τα ίδια ταλέντα, γιατί ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά και εξαιρετικός σκηνογράφος και ενδυματολόγος» συμπλήρωσε η κόρη της γνωστής ηθοποιού.

Τέλος, η Κάρμεν Ρουγγέρη υπογράμμισε πως «το πρώτο πράγμα που έκανα όταν μάζεψα 30 παιδιά, μέσα στα οποία ήταν και ο Αλέξανδρος, ήταν να τους διαβάσω ένα έργο και τους ζήτησα να μου κάνουν μια αφίσα το άλλο Σάββατο. Ξεχώρισα δύο αφίσες, ήταν της Χριστίνας και του Αλέξανδρου».

Media Τελευταίες ειδήσεις