Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Καρολίνα Καλύβα – Survivor: «Ο Σάκης Κατσούλης παίζει πιο στρατηγικά από όλους»

Καρολίνα Καλύβα – Survivor: «Ο Σάκης Κατσούλης παίζει πιο στρατηγικά από όλους»

Μετά την αποχώρηση της από το Survivor, η Καρολίνα Καλύβα μίλησε στο Love it για όλους κι όλα.

«Οι Amigos κι η Μαριαλένα με τον Σάκη δεν έχουν σχέσεις μίσους αλλά αγάπης. Όταν έγιναν σκηνικά με τον Ντάφυ, ψυχραθήκαμε λίγο ενώ είχαμε ιδιαίτερο δέσιμο.

Ο Ντάφυ είναι ο μόνος παίκτης που τα έχω «χώσει» τόσο πολύ επειδή μπορούσε να παίξει κι έφερνε και νίκες. Δεν είχε κάποιο ουσιαστικό θέμα υγείας. Πατούσε λίγο επί πτωμάτων κι απόφασή του αυτή, επιβάρυνε τους υπόλοιπους.

Έχει πει 100.000 πράγματα για όλους και μπορεί να αλλάξει γνώμη για τον άλλον μέσα σε μαι στιγμή. Τον αγαπώ τον Ντάφυ παρά τα όσα έγιναν. Το θεατρικό σε καμία περίπτωση δεν έγινε για να θίξουμε τις ψυχές των παιδιών.

Ο Σάκης κι η Μαριαλένα μπορεί όντως να είναι μαζί ή να το πουλάνε. Αν ήταν μόνη της στο παιχνίδι, ο θαυμασμός μου θα ήταν πιο μεγάλος…

Ο Αλέξης Παππάς στοχοποιούσε ορισμένους παίκτες κι έριχνε λάσπη. Κάπως το ίδιο έκανε κι ο Σάκης κι έβγαινε μπροστά κι έλεγε στοχοποιούμε την Καρολίνα γιατί αυτήν την περίοδο είναι έντονη…

Η Ελένη Χαμπέρη έχει χαμηλή συνείδηση γιατί σε ένα συμβούλιο σαν να την είχε μανιπιουλάρει ο Τζέις Καφετζής…

Έχει την ανάγκη να νιώθει ότι τα έχει καλά με όλους. Δεν την ζηλεύω, ξέρω να χάνω… Πιο κοντά ήρθαμε με τον Ηλία και τον Ασημακόπουλο, ο Ηλίας είναι σαν αδερφός μου. Ο πιο στρατηγικός παίκτης του Survivor είναι ο Σάκης Κατσούλης.»

Media Τελευταίες ειδήσεις