Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κατάφερε να… κάψει δελτία ειδήσεων!

Κατάφερε να… κάψει δελτία ειδήσεων!

Με την είσοδό της στο τηλεοπτικό τοπίο κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετούς τηλεθεατές στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

 Το αξιοπρόσεχτο μάλιστα είναι πως όχι μόνο αύξησε τους τηλεθεατές στο κανάλι του Φαλήρου, αλλά έφερε αναστάτωση στους αντιπάλους της, αφού σημείωσε υψηλό μέσο όρο στο «δυναμικό κοινό», στους τηλεθεατές ηλικίας 25 έως 44 ετών, που υποστηρίζουν πως δίνουν ιδιαίτερη σημασία όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Χθες λοιπόν έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ το καινούργιο τηλεπαιχνίδι «Hot Seat» με παρουσιαστή τον Γιάννη Ζουγανέλη. Τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να πάνε κόντρα στα περισσότερα από τα υπόλοιπα κανάλια και να προβάλλουν το τηλεπαιχνίδι απέναντι από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων που μεταδίδονται στις 8. Κάτι που αποδείχτηκε σωστή κίνηση, αφού το «Hot Seat» σημείωσε 8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, αλλά 12,6% στο δυναμικό κοινό, καταφέρνοντας μάλιστα να σημειώσει σε αυτό, το δυναμικό κοινό, υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης από το MEGA που σημείωσε 11,9% μέσο όρο, αλλά και το STAR που σημείωσε 8%. Βέβαια νικητής στη συγκεκριμένη ζώνη, στο δυναμικό κοινό, αναδείχτηκε ο ALPHA που με το «Κάτι ψήνεται» σημείωσε 27,7%, ενώ την πρωτιά στα δελτία ειδήσεων της ζώνης κέρδισε ο ΑΝΤ1 που στο ίδιο κοινό σημείωσε 19,1%. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη το δυναμικό κοινό, το οποίο στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών υποστηρίζουν πως «μόνο αυτό βλέπουμε», συμπεραίνουμε ότι το «Κάτι ψήνεται» στον ALPHA και το «Hot Seat» στον ΣΚΑΪ… βάζουν φωτιά και ψήνουν τα δελτία ειδήσεων. Βέβαια, όσον αφορά το γενικό σύνολο τηλεθέασης, για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, να αναφέρω ότι το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σημείωσε 20,3% μέσο όρο, του MEGA 16,5%, του STAR 11,4%, ενώ το «Κάτι ψήνεται» του ALPHA 24,9%.

Σίγουρα πάντως, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων που μεταδίδονται στις 8 έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν και το καινούργιο τηλεπαιχνίδι με τον Γιάννη Ζουγανέλη, που φαίνεται πως μπαίνει στη μάχη της τηλεθέασης με σκοπό να… κάψει τους αντιπάλους του!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε