Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Κατερίνα Δαλάκα: Η οικογένειά της απαντά στις φήμες για τη σχέση της με τον Acun Ilicali

Κατερίνα Δαλάκα: Η οικογένειά της απαντά στις φήμες για τη σχέση της με τον Acun Ilicali
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον παραγωγό του Survivor, Acun Ilicali

Το γεγονός πως η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε στο Survivor για 4η φορά και κυρίως μετά την περσινή αποβολή της, προκάλεσε αίσθηση. Δεν άργησαν οι δηλώσεις και τα σχόλια για την προσωπική της σχέση με τον Acun Ilicali. 

Η ίδια δεν είναι στην Ελλάδα για να απαντήσει και γι’ αυτό η οικογένειά της αποφάσισε να βγάλει μια ανακοίνωση, με την οποία επιχειρεί να βάλει τέλος στα όσα ακούγονται. 

Τονίζουν ότι όσα ακούγονται για τον Acun Ilicali και την Κατερίνα Δαλάκα είναι παντελώς αβάσιμοι και αναληθείς ισχυριμοί και καλούν τους δημοσιογράφους να μην τα αναπαράγουν. 

Όλη η ανακοίνωση της οικογένειας της Κατερίνας Δαλάκα

«Τις τελευταίες ημέρες περιήλθαν σε γνώση μας δηλώσεις, δημοσιεύματα και εν γένει τοποθετήσεις διαφόρων δημοσιογράφων και μη από πλείστα ειδησεογραφικά μέσα, σχετικά με την κόρη μας, Κατερίνα Δαλάκα.

Θα επιθυμούσαμε να απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους – και μη – όπως απόσχουν από την αναπαραγωγή παντελώς αβάσιμων και αναληθών ισχυρισμών, αναφορικά με το πρόσωπό της, καθώς και να παύσουν να ασχολούνται διαρκώς, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, με κάθε επιμέρους πτυχή της προσωπικότητας της, αφενός διαλαμβάνοντάς έως και ζητήματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων της, αφετέρου μη σεβόμενοι το γεγονός ότι η ίδια αδυνατεί, εκ των πραγμάτων, να τοποθετηθεί και να αντικρούσει τα όσα διαλαμβάνονται δημοσίως, ή ακόμη και να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της κατά παντός υπευθύνου, με αποτέλεσμα να θίγεται βάναυσα η προσωπικότητα της».

   

Media Τελευταίες ειδήσεις