Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κατερίνα Διδασκάλου: «Για να είσαι μέγας καλλιτέχνης δεν χρειάζεται να είσαι άρρωστος στο μυαλό, ούτε στη ψυχή»

Κατερίνα Διδασκάλου: «Για να είσαι μέγας καλλιτέχνης δεν χρειάζεται να είσαι άρρωστος στο μυαλό, ούτε στη ψυχή»

Η Κατερίνα Διδασκάλου συναντήθηκε με την Νίκη Λυμπεράκη στην «Μεγάλη Εικόνα» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις κακές συμπεριφορές που υπάρχουν από ορισμένους καλλιτέχνες στο χώρο του θεάματος.

Η Κατερίνα Διδασκάλου αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου καλλιτέχνη, μετά τις αποκαλύψεις για τις άσχημες συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου. «Για να είσαι μέγας καλλιτέχνης δεν χρειάζεται να είσαι άρρωστος στο μυαλό, ούτε στη ψυχή. Έχω δει στην Αμερική μεγάλους καλλιτέχνες και ήταν μία χαρά άνθρωποι.

Αυτοί που δεν είναι μια χαρά άνθρωποι, απομακρύνεσαι και τους απομακρύνεις κιόλας. Επιτέλους, καλλιτέχνης δεν σημαίνει άρρωστος άνθρωπος και κυρίως σημαίνει άνθρωπος που σέβεται τον συνάνθρωπό του, αυτόν που έχει απέναντί του, είτε στην κάμερα είτε στο σετ και πριν και μετά» δήλωσε αρχικά.

«Δεν με αφορούν αυτοί οι άνθρωποι, δεν θέλω να τους συναντώ. Έκανα πολλές προσευχές για να πάψω να συναντώ κακότροπους ανθρώπους κι εισακούστηκαν», συμπλήρωσε.

Επίσης, η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε και για τις προτεραιότητες που έθεσε στο μεγάλωμα των παιδιών της και το μήνυμα που θέλει να κρατήσουν περισσότερο από εκείνη: «Αυτό που προσπάθησα να περάσω στα παιδιά μου είναι να αγαπούν το εαυτό τους, γιατί μόνο έτσι μπορούν να αγαπήσουν τους άλλους», τόνισε.

Media Τελευταίες ειδήσεις