Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: Δεν μου κάνει ερωτικά, σαν φίλη μου τον βλέπω

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: Δεν μου κάνει ερωτικά, σαν φίλη μου τον βλέπω

Απίστευτη ατάκα από την Κατερίνα Καινούργιου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Η ενόχληση για το «πείραγμα» του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Άφωνους άφησε τους πάντες η Κατερίνα Καινούργιου με τον τρόπο που αντέδρασε στην πρόταση του Γρηγόρη Γκουντάρα να κάνει σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο παρουσιαστής στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, θέλοντας να πειράξει την Κατερίνα Καινούργιου και γνωρίζοντας τις μεταξύ τους σχέσεις, της πρότεινε να κάνει σχέση μαζί του και μάλιστα να δημιουργήσουν και τη δική τους οικογένεια.

«Το να τα φτιάξεις με τον Ουγγαρέζο στο είχα πει από πέρσι. Θα κάνατε μία πολύ ωραία οικογένεια, θα είστε και οι δύο πολύ καλοί γονείς, θα κάνατε τουλάχιστον 2-3 παιδάκια», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Και έναν ψυχίατρο δίπλα!», του απάντησε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε: «Ήμασταν πολύ φίλοι, ξέρω τα προσωπικά του, ξέρει τα προσωπικά μου. Δεν γίνεται. Δεν μου κάνει τίποτα που τον βλέπω, καθόλου! Σαν φίλη μου τον βλέπω. Έχεις δει το γούστο μου;.

Παιδιά πάτε καλά; Πιστεύετε ότι γουστάρω τον Ουγγαρέζο; Είμαστε σαν φίλες, σαν κολλητοί».

 

«Εσύ κάνε ένα βράδυ έρωτα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και θα δεις τι θα γίνει!», συνέχισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την Κατερίνα Καινούργιου να μην κρύβει την ενόχλησή της.

«Μπορεί να έχω κάτι στη ζωή μου και να μην το ξέρει κανείς», αρκέστηκε να απαντήσει η παρουσιάστρια.

Media Τελευταίες ειδήσεις