Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Λάγιο: Δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η δήλωσή του

Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Λάγιο: Δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η δήλωσή του

“Από που κι ως που; Θα είχα στενοχωρηθεί στην θέση της Ελίνας. Γιατί να πει ο Λάγιος για τα νούμερα;” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τις δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου στην εκπομπή της σχετικά με το “Είμαστε Μαζί” με την Ελίνα Παπίλα σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια εξέφρασε την αντίθεσή της για όσα είπε ο γνωστός ψυχοθεραπευτής για την πορεία της εκπομπής στην οποία συμμετέχει.

Ο Γιώργος Λάγιος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν νομίζω ότι η εκπομπή θα πάρει πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, εφόσον τα νούμερα δεν είναι σε ένα επίπεδο που θεωρώ ότι πρέπει να συνεχιστεί. Υποθέτω ότι δεν θα συνεχιστεί… Αυτό το προϊόν θέλει κάποιου άλλου είδους αλλαγές, οι οποίες αν γίνουν, ίσως αλλάξει το αποτέλεσμα αλλιώς είναι εκεί στάσιμο. Μακάρι να γίνει κι η εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη να πάει στο Σαββατοκύριακο. Θα είναι για το καλό και του καναλιού και του τηλεθεατή γενικότερα».

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε μετά την προβολή των δηλώσεών του: «Όσο κι αν συμπαθώ τον Γιώργο Λάγιο, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η δήλωση. Η Ελίνα είναι η κεντρική παρουσιάστρια κι αν ήμουν στην θέση της κι ένας από εσάς έβγαινε κι έκανε αυτές τις δηλώσεις σε μία περίοδο που είναι δύσκολη και τα νούμερα δεν είναι καλά, θα ένιωθα ότι με άδειαζε…

 

Και να πει ότι δεν νομίζω ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί του χρόνου. Από που κι ως που; Θα είχα στενοχωρηθεί στην θέση της Ελίνας. Γιατί να πει ο Λάγιος για τα νούμερα;».

Media Τελευταίες ειδήσεις