Δευτέρα, 17 Ιουν.
28oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με απογοήτευσε και ο Λάμπρος Κωνταντάρας δεν με αφορά καν»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με απογοήτευσε και ο Λάμπρος Κωνταντάρας δεν με αφορά καν»
NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

«Αγαπώ τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά με πλήγωσαν κάποια πράγματα που είπε. Δεν θέλω να έχω επαφή με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα δε τον έχω σε υπόληψη», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όπως η «I love Σουκου» και η «Χαμογέλα και πάλι» σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου η οποία μίλησε για το ωράριο της εκπομπής της, την συνεργασία που είχε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την κόντρα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Δεν είμαι παρτάκιας για να τα παρατήσω, είμαι εγώ και πίσω μου έχω την οικογένειά μου. Φυσικά υπάρχουν στιγμές που νιώθεις αδικία και το παραδέχομαι πως παρακολουθώ τα νούμερα των εκπομπών. Δεν χάθηκε όμως ο κόσμος να μην έχω την πρωτιά. Κανονικά και του χρόνου θα μας βλέπετε 10:00 με 13:00, σύμφωνα με τα όσα έχω υπογράψει και έχω συζητήσει».

«Εκτιμώ, ευχαριστώ και αγαπώ τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όσα είπε με πλήγωσαν, με αδίκησε απίστευτα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, θα μπορούσε να με πάρει στην άκρη και να μου πει “Με ενοχλεί αυτό, είσαι εκείνο”, εφόσον αυτή ήταν η αλήθεια του. Με απογοήτευσε», είπε η παρουσιάστρια για την συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αναφορικά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την κόντρα που έχουν μεταξύ τους, η ίδια είπε: «Όταν ένας άνθρωπος έχει πει άσχημα πράγματα για εμένα, δεν θέλω να έχω επαφή μαζί του. Δεν θέλω να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχω σε υπόληψη και που δεν εκτιμώ. Κάνει καλά τη δουλειά του, μπράβο του που μένει πιστός σε κάποια πράγματα από εκεί και πέρα δεν θέλω να αναλύσω».

Με τη σειρά του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που παρακολούθησε το στιγμιότυπο που τον αφορούσε, είπε: «Μην αισθάνεστε αμηχανία, είναι αμοιβαία τα αισθήματα και νομίζω καλύτερα για να είμαστε και ξεκάθαροι, δεν βλέπω να υπάρχει διάθεση να λύσουμε την κόντρα, ούτε εγώ την έχω. Έλεγε ότι είμαι κακός άνθρωπος, και αυτό ξεκίνησε φέτος μέσω μίας επίθεσης της προς τη Φαίη Σκορδά και έπειτα συνεχίστηκε». 

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι», Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην κόντρα των παρουσιαστών λέγοντας στον συνεργάτη της: «Ουσιαστικά σήκωσες το γάντι για να υπερασπιστείς τη Φαίη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί προσωπικά με εσένα όλο αυτό. Ελπίζω να βρεθείτε από κοντά κάποια στιγμή και να το λύσετε».

Η Μπέττυ Μαγγίρα, σήμερα (25.05.2024), αναφέρθηκε στις δηλώσεις της συναδέλφου της και σχολίασε με τη σειρά της τα όσα ειπώθηκαν: «Κατ’ εμέ δίκιο είχε η Κατερίνα Καινούργιου σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ξέρω πάρα πολλά. Ξέρω ότι τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ αλλά δε θα πω τι και πως. Δε θεωρώ ότι αδίκησε την ίδια, αλλά τον εαυτό του, διότι δε μπορείς εκ των υστέρων ή ακόμα και όταν είσαι σε μια εκπομπή να επιτίθεσαι συνέχεια στην παρουσιάστρια

Δε θες να είσαι; Μπορείς να φύγεις και να κάνεις κάτι άλλο. Δεν είναι ωραίο να τις επιτίθεσαι, να έχεις συνέχεια μια διαφορετική άποψη, μια διαφορετική γνώμη, την εκνεύριζε πάρα πολύ. Είναι κουραστικό… Ξέφυγε στις δηλώσεις του, πολλές φορές υπήρξε ειρωνικός και αυτό αδικεί τον ίδιο, όχι την Κατερίνα. Είναι λογικό να πληγώθηκε η Κατερίνα» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε,

«Η Κατερίνα χάνει το δίκιο της και απαντά την ώρα που εκνευρίζεται. Όταν είσαι ειλικρινής και αυθεντικός και βγάζεις τον θυμό σου εκείνη την ώρα, θα πεις και πράγματα που δεν είναι καλά, και μετά ηρεμείς».

Στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε και στο προξενιό που προσπάθησε να κάνει στην παρουσιάστρια λέγοντας, «Δεν είμαστε φίλες. Φίλες δεν είμαστε, αλλά είμαστε μια χαρά. Το προξενιό τώρα… Ήταν απέναντί μου η Κατερίνα, παρουσίαζα κάτι βραβεία, σηκώθηκε ένα παιδί, τον βλέπω και λέω “να τος αυτός ωραίος”. Δε τη ρώτησα αν της αρέσει. Τον σταματάω και του λέω, “έλα εδώ εσύ, είσαι ελεύθερος;”

Ταράχτηκε ο άνθρωπος. Με κοιτάει, παγώνει, δεν απαντούσε. Τον ξαναρωτάω αν είναι ελεύθερος και μου λέει, “όχι”. Κρίμα λέω γιατί σε σκέφτηκα για την Κατερίνα».

Media Τελευταίες ειδήσεις