Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κατερίνα Καραβάτου και Σοφιάννα Αβραμάκη στο After Dark

Κατερίνα Καραβάτου και Σοφιάννα Αβραμάκη στο After Dark

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» την Κατερίνα Καραβάτου, την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 23.00 στο OPEN σε μια βραδιά γεμάτη αποκαλύψεις!

Η Κατερίνα Καραβάτου κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν, περιγράφει τα μαθητικά της χρόνια και αποκαλύπτει στον Θέμη γιατί ζήλευε τους συνομήλικούς της, αλλά και γιατί δεν ευχαριστήθηκε την καθιερωμένη πενθήμερη εκδρομή. Ακόμα μιλάει για την οικογένειά της, αλλά και για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Στη συνέχεια, εξομολογείται τη μεγάλη αγάπη που έχει στα παιδιά της και αποκαλύπτει πώς θα αντιδράσει αν ποτέ η κόρη της τής πει πως θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, όταν μεγαλώσει.

Λίγο πριν οδηγηθεί στο εξομολογητήριο του Θέμη, θα «δαγκώσει τη γλώσσα της» στο ομώνυμο παιχνίδι, όπου θα κληθεί να σχολιάσει τις συναδέλφους της, παρουσιάστριες. Τι λέει για τη Φαίη Σκορδά και τι εννοούσε άραγε με το #freefay; Η Κατερίνα Καραβάτου τοποθετείται…εκτενώς και για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Στο εξομολογητήριο η διάθεση ανεβαίνει στα ύψη, με αποκορύφωμα την απόπειρα της Κατερίνας να απαντήσει στην ερώτηση «ποιος είναι ο πιο σέξι Έλληνας».  

Τη βραδιά θα κλείσει μαχητικά η Σοφιάννα Αβραμάκη! Η πρώην παίκτρια του Survivor θα κληθεί να αποφασίσει ποιον παίκτη θα έκοβε στα κάστινγκ του Survivor, αλλά και να αποκαλύψει την αλήθεια για το ειδύλλιο της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα. Θα είναι αρκετά ειλικρινής, ώστε να κερδίσει μια θέση στο top 10 Αγιότητας;

Κάθε Παρασκευή… «After Dark» και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό! Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 23.00 στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις