Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κατερίνα Καραβάτου: Πέθανε η μητέρα της παρουσιάστριας του MEGA

Κατερίνα Καραβάτου: Πέθανε η μητέρα της παρουσιάστριας του MEGA

Έφυγε άρον άρον η Κατερίνα Καραβάτου από την εκπομπή “Τι λες τώρα”.

Δύσκολες ώρες βιώνει η Κατερίνα Καραβάτου καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου έφυγε από την ζωή η αγαπημένη της μητέρα. Για τον λόγο αυτόν χρειάστηκε να αποχωρήσει απρόσμενα από την εκπομπή “Τι λες τώρα” στο MEGA.

 «Η Κατερίνα μας για κάποιους λόγους προσωπικούς, σοβαρούς, οικογενειακούς έπρεπε να φύγει και δεν θα είναι μαζί μας για το υπόλοιπο της εκπομπής.

Εμείς όμως είμαστε εδώ μαζί σας να συνεχίσουμε τη ροή» είπε η Μαρία Ηλιάκη κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής εκπομπής, «Τι λες τώρα» στο Μεγάλο Κανάλι όταν και η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να αποχωρήσει εσπευσμένα.

Στη συνέχεια, ωστόσο, λίγο πριν πέσει η αυλαία, η Μαρία Ηλιάκη κλήθηκε να προχωρήσει στην ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού για τον λόγο της απουσίας της Κατερίνας Καραβάτου.

«Τα νέα δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστα. Η μαμά της Κατερίνας έφυγε από τη ζωή» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και να στείλουμε την αγάπη μας και σε αυτήν και στην οικογένεια της και να της πούμε ότι εμείς είμαστε εδώ.

Ότι χρειαστεί, την αγαπάμε και την στηρίζουμε. Είναι μια μέρα που θα θέλαμε να μην κάνουμε εκπομπή» συμπλήρωσε η Μαρία Ηλιάκη στον αέρα του MEGA.

Με την σειρά του, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πρόσθεσε πως «η Κατερίνα ήταν ξεκάθαρη πριν φύγει ότι ήθελε να συνεχίσουμε την εκπομπή με χαρά και χαμόγελο».

Media Τελευταίες ειδήσεις