Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κατερίνα Παναγοπούλου: Ήταν μία καταστροφή, άρχισα να λέω ό,τι θυμόμουν

Κατερίνα Παναγοπούλου: Ήταν μία καταστροφή, άρχισα να λέω ό,τι θυμόμουν

“Μου έφυγε όλο το autocue στο δελτίο ειδήσεων” εξομολογήθηκε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Παναγοπούλου, το πρωινό του Σαββάτου, όπου και μίλησε για το κεντρικό δελτίο του MEGA αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ένα περιστατικό που της συνέβη on air την προηγούμενη εβδομάδα.

«Την προηγουμένη βδομάδα στο δελτίο ειδήσεων μου έφυγε όλο το autocue, πήγα τίτλους τέλους. Ήταν μία καταστροφή. Άρχισα να λέω ό,τι θυμόμουν.

Την βλακεία την έκανα εγώ γιατί αντί να κάνω μία ήπια κίνηση με τη συσκευή που ρυθμίζει το autocue, έκανα μία απότομη και έφυγε όλο.

Μετά λες ό,τι θυμάσαι. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να κάνεις ταυτόχρονα, σου μιλάνε και πρέπει να ρυθμίσεις πολλά άλλα.

Το «αστείο» είναι ότι έχουμε μπροστά μας ένα IPad που λέει τι έχει μπροστά σου το δελτίο αλλά επειδή έχεις την ασφάλεια, δεν το γυρνάμε εκεί που θέλουμε», είπε αρχικά η γοητευτική δημοσιογράφος και άνκοργουμαν του Μεγάλου Καναλιού.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είπε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι αυτολογοκρινόμαστε και αυτοπεριοριζόμαστε. Υπάρχει μία στρεβλή εντύπωση ότι όταν λες δελτίο πρέπει να είσαι αυστηρός, πρέπει να είσαι με σηκωμένο το φρύδι, να έχεις πολύ στιβαρό ύφος και να μην αφήνεις τίποτα να πέφτει κάτω.

Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι λίγο πιο ανθρώπινος, και να δείξεις τα συναισθήματά σου».

Media Τελευταίες ειδήσεις