Πέμπτη, 30 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» και στη Φαίη Σκορδά. Η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της, τον οποίο πρώτο αποκάλυψε το Tlife.gr: «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μία πολύ σημαντική σχέση και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει».

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Παπουτσάκη πρόσθεσε: «Τη ζούμε τη μεταβατική φάση και όλα καλά. Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος και πηγαίνουμε προς το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα. Ήταν σχέση ζωής. Δε θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός εύκολος σε καμία περίπτωση.

Είναι πράγματα που έπρεπε να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει κάτι πολύ. Δεν είναι κάτι που με απασχόλησε σε αυτό το επίπεδο πολύ, θέλω απλά τα παιδιά μου να είναι σε ισορροπία κι αυτό είναι που φροντίζουμε να κάνουμε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη:

Media Τελευταίες ειδήσεις