Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κατερίνα Πεφτίτση: Βλέπουμε τηλεοπτικά ότι ο Λιάγκας αλλάζει, λίγο… γυριστρούλα

Κατερίνα Πεφτίτση: Βλέπουμε τηλεοπτικά ότι ο Λιάγκας αλλάζει, λίγο… γυριστρούλα

“Δεν ξέρω αν τον εξέφραζαν τότε αυτά που έλεγε” τονίζει, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Πεφτίτση.

Τόσο στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος και είχε μιλήσει στο παρελθόν για τα κιλά της, όσο και στην αντίδραση της μητέρας της για το GNTM αναφέρθηκε η Κατερίνα Πεφτίτση μιλώντας στη δημοσιογράφο Δήμητρα Τσαούση και την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου στο OPEN. 

“Η μητέρα μου δεν ήταν μια αιτία για να πάω στο GNTM, αλλά 1000, γιατί τότε, όταν είχα πει ότι θα πάω στο ριάλιτι, είχε φρικάρει.

“Που θα πας; Είσαι κοντή με μπλε μαλλιά, χοντρή και θα γίνουμε ρεζίλι” μου έλεγε. Το απέδειξα όμως και στον εαυτό μου αλλά και στην μητέρα μου, η οποία ήταν όλο “μπράβο” και “είμαστε μαζί σου” στη συνέχεια” αποκάλυψε αρχικά το νεαρό μοντέλο.

“Μετά από τόσα χρόνια δεν έχω κάτι να πω πάνω σε αυτό το σχόλιο (σ.σ. που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνη).

Και ο ίδιος έχει αλλάξει από τότε και τα ιδανικά του δεν είναι στον ίδιο βαθμό που ήταν τότε. Το βλέπουμε και τηλεοπτικά ότι αλλάζει, λίγο… γυριστρούλα”.

“Δεν ξέρω αν τον εξέφραζαν τότε αυτά που έλεγε αλλά σίγουρα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Θα ήθελα να βγει δημόσια οποιοσδήποτε μιλάει άσχημα για κάποια κατάσταση ή κάνει λάθος για κάποια κατάσταση, να ρίξει τα μούτρα του και να ζητήσει συγνώμη” τόνισε, επίσης, η Κατερίνα Πεφτίτση στην καθημερινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις