Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κάθε μέρα και καυγάς στον ΣΚΑΪ: Σηκώθηκαν κι έφυγαν οι παρουσιαστές

Κάθε μέρα και καυγάς στον ΣΚΑΪ: Σηκώθηκαν κι έφυγαν οι παρουσιαστές

Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστές του καυγά στον «αέρα» του ΣΚΑΪ ήταν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, Βασίλη Ντούμας. Όλα έγιναν στην εκπομπή «Σήμερα», με τους παρουσιαστές να… φεύγουν αλλά τους πρωταγωνιστές της έντασης να μη σταματούν.

Σχεδόν κάθε μέρα, στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ γίνεται κι ένας… καυγάς. Χθες ήταν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, ο Νίκος Σβέρκος και ο Στράτος Μαυροειδάκος και σήμερα (29.09.2022) τσακώθηκαν ο Δημήτρης Χατζησωκράτης με τον Βασίλη Ντούμα. Κοινός παρονομαστής η επιχείρηση στην Πολυτεχνειούπολη.

«Αν ήμουν φοιτητής και έβλεπα αστυνομία στον χώρο θα αντιδρούσα κι εγώ», είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, για να του απαντήσει ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών: «Δηλαδή η παρουσία της αστυνομίας έξω από το σπίτι σας, σας ενοχλεί;». «Έξω από το σπίτι μου να είναι, εκεί μέσα να μην είναι».

Κάπου εκεί, οι τρεις παρουσιαστές της εκπομπής Ντόρα Κουτροκόη, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος, προσπάθησαν να βάλουν τέλος στην ένταση, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και ενημέρωσαν τους καλεσμένους τους ότι «κλείνουμε, δεν έχουμε άλλο χρόνιο».

Αλλά οι καλεσμένοι δεν σταματούσαν, παρά τις… εκκλήσεις των παρουσιαστών και την ενημέρωση πως τα μικρόφωνα είχαν κλείσει.

Media Τελευταίες ειδήσεις