Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Κάτια Ταραμπάνκο: Το λέω και ακόμα ανατριχιάζω ολόκληρη

Κάτια Ταραμπάνκο: Το λέω και ακόμα ανατριχιάζω ολόκληρη
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε guest στη σειρά του Alpha «Ο Γιατρός» και λίγες ώρες πριν από την προβολή του επεισοδίου μίλησε για την εμπειρία της στα γυρίσματα. Μια εμπειρία δύσκολη γιατί συνέπεσε με το δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο επεισόδιο όπου παίζει η Κάτια Ταραμπάνκο, ερμηνεύει μια νεαρή γυναίκα η οποία τραυματίζεται σε σοβαρά σε σιδηροδρομικό δυστύχημα. Τα γυρίσματα γίνονταν την περίοδο που είχε συμβεί το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Πάντα ήταν το όνειρό μου η υποκριτική, τώρα το έχω πάρει πάρα πολύ ζεστά και επιτέλους έρχομαι ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό το όνειρο. Η συνεργασία προέκυψε από τον manager μου, δάκρυσα από τη χαρά μου. Πιστεύω ότι τα έδωσα όλα στα γυρίσματα», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Ένιωσα δέος με όλη την ομάδα. Είμαι μία κοπέλα που επιβιβάζεται σε ένα τρένο και αυτό εκτροχιάζεται. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, με αποτέλεσμα να καεί όλο μου το πρόσωπο άρα καταστρέφεται όλη η ζωή μου και με χωρίζει και το αγόρι μου», συνέχισε.

«Ήταν πάρα πολύ περίεργο το κλίμα. Ήμασταν όλοι πεσμένοι στα πατώματα, κοιταζόμασταν με τους ηθοποιούς, τώρα το λέω και ακόμα ανατριχιάζω ολόκληρη. Ήταν δύσκολα.

Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα. Σε αυτές τις περιπτώσεις εγώ «κλειδώνω» το μυαλό μου, λέω στον εαυτό μου να αφήσει όσα συμβαίνουν στον κόσμο και να δείξει στοχοπροσήλωση στη δουλειά.

 

Ήταν δύσκολο όμως… ήταν το τρένο που περνούσε μπροστά στα μάτια μου, είχε γίνει πριν λίγες ημέρες», συνέχισε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Media Τελευταίες ειδήσεις