Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κι άλλη… εξαφάνιση από την εκπομπή της Σπυροπούλου!

Κι άλλη… εξαφάνιση από την εκπομπή της Σπυροπούλου!

Τόσες… αποχωρήσεις, ούτε στο «Big Brother»! Βέβαια στο ριάλιτι ψηφίζει ο κόσμος ποιος θέλει να μείνει και ποιος θέλει να πάει στο… σπιτάκι του, ενώ στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου την τελική απόφαση δεν την έχουν οι τηλεθεατές, αφού αποδεικνύουν με τις μετρήσεις τηλεθέασης ότι η εκπομπή δεν είναι της αρεσκείας τους.

Μετά λοιπόν τις αποχωρήσεις συντελεστών της εκπομπής ήρθε και μία… εξαφάνιση, καθώς περιμέναμε να τη δούμε να είναι στην εκπομπή του ALPHA, αλλά αυτή τελικά δεν εμφανίστηκε σε καμία από τις δύο εκπομπές του σαββατοκύριακου. Ο λόγος για τη Μαρία Εκμεκτσίογλου, τη γνωστή μαγείρισσα που ενώ εμφανιζόταν στην εκπομπή, ξαφνικά το σαββατοκύριακο… ούτε φωνή, ούτε τηγάνι!
 

 
Κάποιοι βέβαια, δεν βλέπουν… λάδι στο τηγάνι και προσπαθώντας να… σβήσουν κι αυτή τη φωτιά, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει μόνιμη συνεργασία και ότι λόγω και των υποχρεώσεων της Εκμεκτσίογλου στην Πόλη θα εμφανίζεται στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» όταν μπορεί να είναι στην Αθήνα. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, το προηγούμενο σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής στην οποία ήταν η μαγείρισσα, συνέβη κάποιο περιστατικό στο στούντιο με αρκετούς να ακούν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου  να εκφράζει τη… δυσφορία της σε στέλεχος του ALPHA για τη συνεργασία με τη Μαρία Εκμετσίογλου, λόγω κάποιων… σαλιγκαριών. Ναι, καλά διαβάσατε!

Κάποια… σαλιγκάρια στάθηκαν αφορμή η παρουσιάστρια να εκνευριστεί και να συζητήσει έντονα με στέλεχος του σταθμού και να θέσει το θέμα της συνεργασίας με τη μαγείρισσα που ξαφνικά, αυτό το σαββατοκύριακο, απουσίασε από την εκπομπή. Το αν η… εξαφάνιση θα είναι μόνιμη θα το δούμε κατά τη διάρκεια των επόμενων επεισοδίων, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν τη μαγείρισσα στην εκπομπή, θεωρώντας ότι κερδίζει τους τηλεθεατές που έχει ανάγκη η εκπομπή. Στο σημείο αυτό δε, αξίζει να σημειώσω ότι η Μαρία Εκμετσίογλου έχει προτείνει στον ALPHA και μία καθημερινή εκπομπή, για την οποία φαινόταν ότι όλα είχαν μπει στο δρόμο τους, αλλά τελικά όπως μαθαίνω οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για το αν τελικά η εκπομπή βρει «σπιτική» διάθεση από το κανάλι της Κάντζας να τη φιλοξενήσει στη συχνότητά του!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε