Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κι όμως… το «Deal» επιστρέφει!

Κι όμως… το «Deal» επιστρέφει!

Με θολό το τηλεοπτικό τοπίο και το μέλλον του ALPHA που δεν πήρε άδεια υπήρξαν έντονες φήμες που ήθελαν το κανάλι της Κάντζας να «παγώνει» την παραγωγή του «Deal». Κι όμως… το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι επιστρέφει στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο με τον Χρήστο Φερεντίνο στην παρουσίαση, όπως όταν έβγαινε από τον ΑΝΤ1.

Έως τώρα μάλιστα έχουν δηλώσει συμμετοχή εκατοντάδες… για να μην πω χιλιάδες, καθώς στα χρόνια της παλαιότερης τηλεοπτικής παρουσίας του είχε κερδίσει τους τηλεθεατές και όπως φαίνεται όχι μόνο επιθυμούν το… comeback του, αλλά θέλουν να αναμετρηθούν με τον «τραπεζίτη».

 

 

Έτσι λοιπόν σε μία βδομάδα ακριβώς, την ερχόμενη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα παρουσία του «τραπεζίτη», αλλά και εκπροσώπων της ξένης εταιρείας παραγωγής που έχει τα δικαιώματα για την Ελλάδα. Βέβαια έχοντας συνεργαστεί ξανά με τον Χρήστο Φερεντίνο είναι σίγουροι ότι θα τηρηθούν οι… κανόνες του τηλεπαιχνιδιού και δεν θα χρειαστεί να κάνουν καμία παρέμβαση. Όπως μάλιστα μαθαίνω ο ίδιος ο Φερεντίνος είναι πολύ χαρούμενος που θα αναλάβει και πάλι το «Deal» και τις τελευταίες ημέρες μαζί με τους συνεργάτες του κάνει πρόβες στο καινούργιο πλατό.

 

 

Σε μία βδομάδα λοιπόν ξεκινούν τα γυρίσματα με σκοπό το «Deal» να βγει στον αέρα του ALPHA μέσα στον Νοέμβριο δίνοντας στους διαγωνιζόμενους την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα και δώρα, αλλά και στους τηλεθεατές να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε