Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κίνδυνος για «μαύρο» στο MEGA

Κίνδυνος για «μαύρο» στο MEGA

Είναι φανερό ότι επειδή το MEGA συνεχίζει να εκπέμπει από τους απλήρωτους εργαζομένους του σημειώνοντας σημαντικά νούμερα τηλεθέασης και αποσπώντας μεγάλο μερίδιο της διαφημιστικής πίτας έχει ενοχλήσει πολλούς, ακόμα και… συνεταίρους του.

Αν και τις τελευταίες ημέρες λέγεται ότι υπάρχει κινητικότητα και επαφές στο παρασκήνιο ώστε να επέλθει συμφωνία μεταξύ όλων των πλευρών (μετόχων, πιστωτριών τραπεζών και νέων επενδυτών) με σκοπό σύντομα το κανάλι της Μεσογείων να βγάλει ξανά live πρόγραμμα τελικά κινδυνεύει να «μαυρίσει» από τη DIGEA, στην οποία αξίζει να θυμίσουμε ότι είναι από τους μετόχους της, όπως κι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας.

Ο πάροχος λοιπόν έχει στείλει εξώδικο στο κανάλι της Μεσογείων ζητώντας να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις διαφορετικά όπως φαίνεται θα αρχίσει αρχικά να «σπάει» το σήμα του MEGA και στη συνέχεια, αν και εφόσον δεν καλυφθούν οι οφειλές, θα «κόψει» εντελώς το σήμα. Βέβαια η απαίτηση του παρόχου να διεκδικήσει τα χρήματα που οφείλει ο σταθμός της Μεσογείων είναι λογική, αν και εφόσον όμως υπήρχαν οι ίδιες απαιτήσεις από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πηγές οφείλουν στη DIGEA και άλλοι που όμως δεν έχουν δεχτεί τις ίδιες… αυστηρές προειδοποιήσεις. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές υπάρχει τηλεοπτικός σταθμός που οφείλει στη DIGEA μεγαλύτερο ποσό από αυτό που οφείλει το MEGA, ενώ… κοντά στο ίδιο ποσό οφειλών είναι και άλλος τηλεοπτικός σταθμός που είναι κι αυτός μέτοχος του παρόχου.

Σε συνδυασμό μάλιστα με φήμες για διάφορα που ακούγονται σε γραφεία διαφημιστικών από στελέχη τηλεοπτικών σταθμών πως «από τη Δευτέρα το MEGA δεν θα εκπέμπει», ενδυναμώνει τα σενάρια για «χτυπήματα κάτω από τη μέση» από συνεταίρους στη DIGEA, αλλά που στην ουσία είναι ανταγωνιστές στη διεκδίκηση της διαφημιστικής πίτας. Το θέμα πάντως της DIGEA θα τεθεί και στη σημερινή συνέλευση των εργαζομένων του σταθμού που προσπαθούν να κρατήσουν το σταθμό «ζωντανό» πιέζοντας τους μετόχους του σταθμού και που τελικά κινδυνεύουν να δουν το «μαύρο» στην εργασία τους από τους ανταγωνιστές του τηλεοπτικού σταθμού…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε